Έρχεται ομοβροντία κινήσεων κατά της Ζωής από Σαμαρά, Θεοδωράκη, Βενιζέλο

00:51 4/4/2015 - Πηγή: Aixmi

Ομοβροντία εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου ετοιμάζουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, έχοντας καταλήξει στην εκτίμηση ότι δεν λειτουργεί ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά ως πολιτικό στέλεχος με προσωπική ατζέντα.

Τα πρώτα «αντίποινα» ήρθαν από τον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος διεμήνυσε ότι θα αποσύρει τους βουλευτές του Ποταμιού από όποια Επιτροπή της Βουλής προεδρεύει εκείνη. Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη επισοδιακή συνεδρίαση της ολομέλειας, την

είχε αποκαλέσει «κατώτερη των περιστάσεων».

Η ΝΔ μπορεί να μην έχει προχωρήσει σε καμιά κίνηση, πέραν της αποχώρησής της από την τελευταία συζήτηση, ωστόσο ο Αντώνης Σαμαράς είναι έξαλλος μαζί της και λέει στους συνομιλητές του ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί «καμιά νέα παρεκτροπή».
Τι σημαίνει αυτό;
Από την υιοθέτηση της πρωτοβουλίας Θεοδωράκη μέχρι την πρόταση μομφής εναντίον της ή και τη μη συμμετοχή σε συγκεκριμένες κοινοβουλευτικές διαδικασίες.

Με απαξιωτικά λόγια αναφέρεται στο πρόσωπό της και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος δε θα διαστάσει να στραφεί εναντίον της με κάθε κοινοβουλευτικό μέσο.

Αντίθετα, η Χρυσή Αυγή αισθάνεται «ευτυχής», εκτιμώντας ως πολύ θετική τη στάση της προέδρου του Σώματος, ενώ άγνωστο είναι τι θα πράξει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος έχει μεν πλήρη συνείδηση της κατάστασης που διαμορφώνεται, αλλά προς το παρόν σιωπά…

Keywords
Τυχαία Θέματα