Η Ελλάδα της χρεοκοπίας – Άφησαν ελεύθερο τον τρομοκράτη και ληστεύει τράπεζες!

21:19 15/10/2013 - Πηγή: Aixmi

Ο πλέον επικίνδυνος των τρομοκρατών, ο Νίκος Μαζιώτης, κρύβεται πίσω από τη μεγάλη ληστεία σε τράπεζα των Μεθάνων, το καλοκαίρι. Άφησε ένα και μόνο αποτύπωμα και οι αστυνομικές αρχές το εντόπισαν και το ταυτοποίησαν.

Ο διαβόητος κακοποιός, που έχει εξαφανιστεί από τη στιγμή που έληξε η 18μηνη προφυλάκισή του χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η δίκη του, πιθανότατα έχει οργανώσει και άλλες μεγάλες ληστείες, όπως εκείνη στην τράπεζα

του Βελεστίνου.

Πού κρύβεται;Κανείς δεν ξέρει αυτή τη στιγμή.Μαζί με την, επίσης καταζητούμενη, σύζυγό του (και το μικρό παιδί τους) έχουν βρει καταφύγιο, πιθανότατα, κάπου εκτός Αθηνών.

Οι φωτογραφίες, που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τις κάμερες της τράπεζας, είναι αμφίβολο κατά πόσο θα βοηθήσουν στην αναγνωρισή τους, καθώς ο Μαζιώτης φοράει περούκα και το πρόσωπό του ελάχιστα διακρίνεται.

Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση τρομοκράτη, ο οποίος να αφέθηκε ελεύθερος επειδή η Δικαιοσύνη δεν μπόρεσε να τον δικάσει σε ενάμισυ χρόνο… Και, βεβαίως, δεν υπάρχει προηγούμενο δικαστές να έχουν τόσο κραυγαλέα ευθύνη και, όμως, να βγαίνουν «λάδι» από τον πειθαρχικό έλεγχο των ανωτέρων τους…

Keywords
Τυχαία Θέματα