Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιγνίδι στο μικρό Χάρη – Πάσχει από σπάνια μορφή καρκίνου

19:48 21/4/2016 - Πηγή: Aixmi

Άσχημο παιγνίδι έπαιξε η ζωή στο μικο Χάρη Μπράβο από την Κέρκυρα. Το παιδί είναι μόλις 11 χρονών και η ζωή του άλλαξε άρδην πριν από 14 μήνες όταν έμαθε ότι πάσχει από μία σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι. Το παιδί αντί να παίζει μπάλα με τους φίλους του, να κάνει σκανταλιές και να περιμένει τις ημέρες του Πάσχα ανέμελο είνα αναγκασμένο να κάνει χημειοθεραπείες.

Η μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει ονομάζεται κυψελιδικό ραβδομυοσάρκωμα.

Ωστόσο καθώς δεν μπορεί να βρεθεί λύση στην Ελλάδα, ο σύλλογος «Φλόγα Ζωής» μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών έχουν ξεκινήσει μια τεράστια προσπάθεια προκειμένου το παιδί να πραγματοποιήσει ταξίδι σωτηρίας στο εξωτερικό.

Ραγίζει καρδιές η μάνα του Χάρη

Η μητέρα του είπε ότι «αν και αρχικά η νόσος έδειχνε σε πλήρη ύφεση, τον Δεκέμβριο υποτροπίασε πολύ γρήγορα και από τότε δεν μπορούν να διαχειριστούν το πρόβλημά του οι γιατροί ουσιαστικά και καμία θεραπεία δεν έχει αποτέλεσμα. Γι΄αυτό και είναι επιβεβλημένη η μεταφορά του στο εξωτερικό»

Στο ερώτημα πως ο Χάρης αντιδρά σε όλο αυτό η μητέρα του απαντά «δεν πολυμιλάει, είναι γενικά παιδί που δεν πολυμιλάει. Το μόνο που με ρωτάει είναι πότε θα φύγει, δεν αντέχει άλλο εδώ, συνέχεια με ρωτάει «μαμά γιατί δε φεύγουμε;»

Ξέρω, λέει η κυρια Γεωργία, ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά, αλλά έστω και λίγα μπορούν να κάνουν τη διαφορά

Ο «Φάρος Ζωής» ενημερώνει ότι δέχεται δωρεές που θα βοηθήσουν στην εκπλήρωση του σκοπού του, ενώ ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών παραθέτει το ΑΜΚΑ του μικρού και τον αριθμό λογαριασμού του ΙΣΑ στην Εθνική Τράπεζα:

ΑΜΚΑ : 01120401672

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

182/5 4501 606

IBAN: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606

Όνομα δικαιούχου: ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ

Keywords
Τυχαία Θέματα