ΚΑΙΡΟΣ: Καλός το Σάββατο, επιδείνωση την Κυριακή

10:18 2/1/2016 - Πηγή: Aixmi

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και παγετό τη νύχτα και νωρίς το πρωί προβλέπουν για το Σάββατο οι μετεωρολόγοι. Πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα πέσουν στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τη Στερεά και το Αιγαίο.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη

προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και τοπικές νεφώσεις από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 (μείον τέσσερις) έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή προβλέπεται επιδείνωση του καιρού με νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο και σταδιακά και στην υπόλοιπη χωρά. Χιονιά θα πέσουν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και ημιορεινά και από τις μεσημβρινές ώρες και σε περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης με χαμηλότερο υψόμετρο. Τα φαινόμενα είναι πιθανό να είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη 7 και τοπικά 8 Μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια.

Keywords
Τυχαία Θέματα