Μεϊμαράκης: Υπογραφή προγραμματικής συμφωνίας με τον Τσίπρα πριν από τις εκλογές

09:02 11/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Nα υπογράψουν προγραμματική συμφωνία πριν από τις εκλογές προκειμένου να συνεργαστούν μετεκλογικά και η χώρα να κυβερνηθεί, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra πρότεινε εκ νέου κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ,

τονίζοντας ότι απαιτείται σύγκλιση σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα για ζητήματα κοινής λογικής, όπως το ξεμπλοκάρισμα των μεγάλων έργων, η προώθηση των μεταρρυθμίσεων που υπέγραψε ο κ. Τσίπρας και η προσέλκυση επενδύσεων για να δημιουργηθούν δουλειές.

Όσο για το αν μπορεί να συνεργαστεί ένα κόμμα της Αριστεράς με ένα κόμμα της Δεξιάς απάντησε: «Με τον κ. Καμμένο γιατί συνεργάζεται; Για να του κάνει την βρώμικη δουλειά;».

Δίνοντας συνέχεια στην αντιπαράθεση με τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ. τον κατηγόρησε για μια ακόμη φορά ότι καταφεύγει σε ψευδείς εις βάρος του καταγγελίες για τα εξοπλιστικά «επειδή έχει παλαβώσει βλέποντας ότι δεν μπαίνει στη Βουλή».

«Με λέει υπόδικο, δεν ξέρει ότι για να είσαι υπόδικος πρέπει να έχει ασκηθεί δίωξη;», διερωτήθηκε ο κ. Μεϊμαράκης και καταλόγισε στον κ. Καμμένο ότι «κάνει προβοκάτσια» και ότι «τον έχει βάλει ο κ. Τσίπρας».

Keywords
Τυχαία Θέματα