Νέα συνεδρίαση αύριο Τετάρτη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας

09:26 26/8/2015 - Πηγή: Aixmi

Η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής -μετά και την τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια να υπάρξει απαρτία των μελών της- γνωστοποίησε ότι η πρόσκληση προς τον κ. Στουρνάρα θα κοινοποιηθεί και προς την αρμόδια εισαγγελική αρχή, διευκρινίζοντας πάντως ότι δεν θα γίνει για λόγους

βίαιης προσαγωγής του αλλά με τη διαδικασία γνωστοποίησης της.

Στη σημερινή συνεδρίαση συμμετείχαν μόνο τρεις βουλευτές, η Ραχήλ Μακρή και ο Θανάσης Πετράκος, που είναι μέλη της Επιτροπής και ο Θωμάς Κότσιας που ζήτησε να συμμετάσχει, εκπροσωπώντας το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, «Λαϊκή Ενότητα».

Η πρόεδρος της Βουλής εξαπέλυσε μάλιστα νέα επίθεση τόσο προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και προς τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο κάλεσε μέχρι απόψε, στις 21.00, να έχει γνωστοποιήσει τη σύνθεση των τριών βουλευτών του κόμματος που θα συμμετέχουν αύριο στις εργασίες της Επιτροπής Θεσμών.

«Δεν μπορεί με ετσιθελικό τρόπο να εμποδίσουν να σταματήσει η Βουλή. Αν κάποιοι θέλουν να καταλύσουν τη δημοκρατία θα αναλάβουν και την ευθύνη τους. Η απόφαση της εσπευσμένης διάλυσης της Βουλής είναι και απόφαση πολιτικής εξόντωσης του ΣΥΡΙΖΑ μετά το σοκ της παραβίασης της διπλής εντολής του ελληνικού λαού», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής κλείνοντας τη συνεδρίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα