Ο 6χρονος Bin-Bin επέστρεψε στο σπίτι του με τεχνητά μάτια!‏

11:39 15/12/2013 - Πηγή: Aixmi

Έχει και πάλι μάτια ο 6χρονος Guo Bin τρείς μήνες μετά την σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε και τον άφησε χωρίς μάτια! Η υπόθεση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου όταν το μικρό αγόρι σύμφωνα με ενδείξεις είχε πέσει θύμα της θείας του και ενός κυκλώματος παράνομης διακίνησης οργάνων που του αφαίρεσαν τα μάτια-κάτι που ως τώρα δεν έχει αποδειχθεί.

Σήμερα ο μικρός Βιn-Bin, όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά , βρίσκεται και πάλι πίσω στο σπίτι του μετά από μία επιτυχημένη και εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση που του χάρισε ένα ζευγάρι νέα

τεχνητά μάτια. Μπορεί τα τεχνητά αυτά πρόσθετα μάτια να μην επανέφεραν την όραση του παιδιού ωστόσο αποκατέστησαν την όψη του . Οι γιατροί που τον παρακολουθούν έως το καλοκαίρι θα τον προμηθεύσει και με ειδικούς αισθητήρες που θα του εξασφαλίσουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων καθώς η αποκατάσταση της όρασης του φαντάζει μάλλον απίθανη. Όλα τα έξοδα της επέμβασης καλύφτηκαν από τους γιατρούς και από δωρεές. Την ημέρα που πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο της πόλης Σενζέν ο 6χρονος έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένος και σύμφωνα με τις μαρτυρίες των γιατρών ήθελε να αφήσει πίσω όλα του τα παιχνίδια για τα άλλα παιδάκια της πτέρυγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα