Πρεμιέρα Κυριάκου, με ηχηρή την απουσία της αδελφής του Ντόρας

23:21 9/10/2015 - Πηγή: Aixmi

Με απόντες την αδελφή του Ντόρα Μπακογιάννη και τον ανηψιό του, περιφερειάρχη Κεντρικής Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, έκανε την πρώτη προεκλογική του συγκέντρωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος».

Το σύνθημά του ήταν «η Νέα Δημοκρατία από την αρχή», σε μια

ομιλία η οποία χαρακτηρίστηκε από την ανάλυση του σχεδίου του για την ανασυγκρότηση του κόμματος, αλλά και της χώρας.


Από την οικογένειά του παρούσα ήταν μόνον η αδελφή του Κατερίνα. Εκεί ήταν και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, ο πρώην υπουργός Νίκος Γκελεστάθης και, βέβαια, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη που τον προλόγισε.

«Είμαι περήφανος που στέκομαι μπροστά σας ως υποψήφιος πρόεδρος. Με εμπιστευθήκατε ως βουλευτή σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και για τη θέση του προέδρου. Σας ζητώ και πάλι να με στηρίξετε για να αλλάξουμε την Ελλάδα, να αλλάξουμε τη Νέα Δημοκρατία», είπε ξεκινώντας την ομιλία του. «Πήραμε διαζύγιο από τη νεολαία, τις παραγωγικές τάξεις και τον επιχειρηματικό κόσμο. Μας εγκατέλειψε το 60% της πολιτικής μας δύναμης γιατι η ΝΔ είναι ένα «γερασμένο κόμμα. Χάσαμε την ιδεολογική μάχη με την Αριστερά, ήταν θέμα χρόνου να χάσουμε και την πολιτική μάχη και να έρθει η Αριστερά στην εξουσία».

Σε απάντηση στα περί οικογενειοκρατίας είπε πώς «είμαι πολύ υπερήφανος για το επίθετό μου και για το ότι είμαι γιος του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Κρίνομαι, όμως. για τις προσωπικές μου πολιτικές επιλογές».

Keywords
Τυχαία Θέματα