Σαμαράς: Δε μασάμε – Τσίπρας: Είστε ψευτόμαγκες σε καφενείο

16:03 27/2/2013 - Πηγή: Aixmi

Η πιο σκληρή σύγκρουση Σαμαρά -Τσίπρα, ακόμη και με προσωπικούς χαρακτηρισμούς, ήταν η χθεσινοβραδινή με φόντο τις επενδύσεις.

Με τη χαρακτηριστική φράση «δε μασάμε από απειλές», ο πρωθυπουργός κατηγόρησε τον αρχηγό του Σύριζα ότι διώχνει τους επενδυτές, χαϊδεύει τους κουκουλοφόρους (για την καταδρομική επίθεση στα μεταλεία Χρυσού), αλλά και τους βαρυποινίτες (για τις κατηγορίες στελεχών του ότι κακώς άνοιξαν πυρ οι φρουροί εναντίον του ελικοπτέρου που έπαιρνε τον Βλαστό από τις φυλακές Τρικάλων).

«Δε θέλετε

επενδυτές, θέλετε πειρατές», απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ δίνοντας προσωπικό τόνο στην αντιπαράθεση είπε «δεν συμπεριφέρεστε ως πρωθυπουργός αλλά ως ψευτόμαγκας σε καφενείο».

Ιδιαίτερα σκληρός ήταν και με το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Βαγγέλης Βενιζέλος του είχε επιτεθεί με δριμύτητα στην αρχική ομιλία του. Το χαρακτήρισε απαξιωτικά «βασική συνιστώσα της κυβέρνησης» -γνωρίζοντας ότι αυτό ενοχλεί βαθιά πολλά στελέχη του άλλοτε κραταιού Κινήματος- πράγμα που δεν άφησε ασχολίαστο, βέβαια, ο Βενιζέλος.

«Συμπεριφέρεσαι με την αλαζονεία του νεόπλουτου, που του έπεσε ένα εκλογικό λαχείο και το ξόδεψε πολύ γρήγορα», του απάντησε…

Keywords
Τυχαία Θέματα