Τα «καρφιά» της Ζωής στη συνάντηση με τον Αντ. Μανιτάκη

13:27 21/9/2015 - Πηγή: Aixmi

Τα «καρφιά» της δεν παρέλειψε να πετάξει η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά τη συνάντησή της με τον Αντώνη Μανιτάκη, προκειμένου να της παραδώσει το φάκελο με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών.

Ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών επισκέφθηκε την κ. Κωνσταντοπούλου στο γραφείο της στη Βουλή και της ζήτησε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών

όπως η τυπική διαδικασία ορίζει.

Απαντώντας στον κ. Μανιτάκη, η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι θα ανακοινώσει επισήμως τα αποτελέσματα στον Προκόπη Παυλόπουλο, αν και όπως είπε, «από ότι μαθαίνω ήδη έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες χωρίς εγώ να τους ενημερώσω για τα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση, μέχρι να παραδώσω στον επόμενο Πρόεδρο της Βουλής, θα υπηρετώ την πατρίδα και το καθήκον».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμένεται αργότερα σήμερα είτε να επισκεφθεί, είτε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να του ανακοινώσει την κοινοβουλευτική δύναμη κάθε κόμματος.

Αμέσως μετά ο κ. Παυλόπουλος θα καλέσει τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να του δώσει την πρώτη διερευνητική εντολή.

Δεδομένου ότι σχηματίζει κυβέρνηση με τον Πάνο Καμμένο (145+10 βουλευτές) ο κ. Τσίπρας αναμένεται να ορκιστεί πρωθυπουργός το βράδυ, κατά ορισμένες πληροφορίες στις 20:00.

Keywords
Τυχαία Θέματα