Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ηθοποιοί έπαιρναν 15.000 ευρώ το επεισόδιο»

19:37 23/6/2015 - Πηγή: Aixmi

Ο ηθοποιός της «Μουρμούρας», βρέθηκε στο «Πρωινό» και σχολίασε όσα συνέβαιναν στα τηλεοπτικά και τις φήμες, που είχαν ξεσπάσει.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης έκανε την αυτοκριτική του παρομοιάζοντας την υποκριτική στην τηλεόραση με την πολιτική λέγοντας πως έχτιζαν πάνω σε μία «φούσκα».

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Κάποια στιγμή είχαμε ξεφύγει όλοι μας στις οικονομικές απαιτήσεις. Και οι παραγωγοί, και οι ηθοποιοί και

τα κανάλια χτίζαμε πάνω σε μια φούσκα όλοι. Ένα τηλεοπτικό επεισόδιο κόστιζε από 80.000-150.000 ευρώ. Τώρα ένα επεισόδιο δεν νομίζω πως ξεπερνά τα 12.000 ευρώ!».

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας, τον ρώτησε για τις φήμες, που ήθελαν μερίδα ηθοποιών να πληρώνεται με 20.000 ευρώ το επεισόδιο. Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε: «Τα 20.000 ευρώ ανά επεισόδιο που είχε ακουστεί ότι έπαιρναν ηθοποιοί, δεν υπήρξαν. Ξέρω ότι είχαν φτάσει τα 14.000- 15.000. Τα 20.000 ευρώ είναι υπερβολή».

Τέλος, αναφορικά με την επιτυχία της σειράς που πρωταγωνιστεί σημείωσε πως «Φροντίζουμε να κάνουμε πιο φτηνή παραγωγή, που να έχει να πει κάτι, και να χάσεις ένα επεισόδιο δεν σε πειράζει. Το φοβερό είναι ότι το παρακολουθούν από παιδιά… μέχρι γέροντες. Εγώ είμαι από αυτούς της Μουρμούρας που πιστεύουν ότι θα πάει δέκα χρονιές. Είμαι διατεθειμένος να συνεχίσω, είναι εμπνευσμένο και μου αρέσει πάρα πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα