Antifa tournament στο Κατσάνειο από 17 έως 19 Ιουνίου

19:14 8/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την τρίτη διεθνή διοργάνωση «Antifa tournament» που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη (γήπεδο Κατσάνειο) στις 17-18-19 Ιουνίου. Ήδη μέχρι τότε έχουν προγραμματιστεί δράσεις υποστήριξης της διοργάνωσης.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές: «Ως μέρος αυτού του πολύμορφου αντιφασιστικού κινήματος, αντιφασίστες/τριες που συμμετέχουμε ενεργά σε διαφορετικούς ελεύθερους κοινωνικούς χώρους και καταλήψεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης,

συναντηθήκαμε και πάλι. Αποφασίσαμε για 3η συνεχόμενη χρονιά να οργανώσουμε το Αντιφασιστικό Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων.

Το τουρνουά αποτελεί πλέον κομμάτι της πολυμορφίας του αντιφασιστικού κινήματος, όχι μόνο της Θεσσαλονίκης και της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης με συμμετοχή δεκάδων συντρόφων-ισσών από το εξωτερικό, όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι, αλλά και στο οργανωτικό.

Σας καλούμε λοιπόν στο 3ο Αντιφασιστικό Τουρνουά Μαχητικών Αθλημάτων που θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18 και 19 Ιουνίου 2016 στο γήπεδο Κατσάνειο στη Θεσσαλονίκη. Για να χαρούμε όλοι μαζί τα αθλήματα και τις τέχνες που αγαπάμε μακριά από φασίστες και την κυρίαρχη λογική του ανταγωνισμού. Συντροφικά και αντιφασιστικά!».

Keywords
Τυχαία Θέματα