Α. Κασσιμάτης προς δήμαρχο Ζακύνθου: «Τα ψέματα τελείωσαν»

16:53 2/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ερωτήματα-αιχμές για το κατά πόσο είναι σίγουρος ο δήμαρχος Ζακύνθου ότι τα έργα που εκτελέστηκαν στο δημοτικό στάδιο Ζακύνθου δεν έγιναν με πλαστογραφημένες αποφάσεις ανάθεσης ή εάν δεν θα πληρωθούν με πλαστές διαταγές πληρωμής, θέτει σε σημερινή ανακοίνωσή του ο επικεφαλής του συνδυασμού της αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου «ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και συντονιστής της τοπικής Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ, Α. Κασσιμάτης. Η εν λόγω

αναφορά πυροδοτεί το κλίμα αμφιβολίας που έχει προκληθεί, μετά την αιφνιδιαστική παρουσία της εισαγγελέως Ζακύνθου στον δήμο στα τέλη του προηγούμενου μήνα για τη διερεύνηση στοιχείων σχετικών με διαταγές πληρωμής έργων.

Συγκεκριμένα, σε ο,τι αφορά την υπόθεση του δημοτικού σταδίου του νησιού, μετά την τελευταία ανακοίνωση από το γραφείο του δήμου στην οποία γινόταν λόγος, μεταξύ άλλων, ότι ο κ.Κασσιμάτης παραπληροφορεί και επιτίθεται για τα έργα αντί να επιδείξει πνεύμα συνεργασίας και ομοψυχίας, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης εξέδωσε ανακοίνωση με τον τίτλο «Δυστυχώς για εσάς τα ψέματα τελείωσαν κ. δήμαρχε», στην οποία αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Οργισμένη ήταν η απάντηση του κ. δημάρχου σε δημόσιο σχολιασμό μας σχετικά με το ποια ακριβώς ήταν η συμμετοχή του στο έργο της αναβάθμισης του δημοτικού σταδίου ( πυλώνες ηλεκτροφωτισμοί και ταρτάν αγωνιστικού χώρου).
Το έργο αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου (1.000.000) ευρώ σχεδιάστηκε και εκτελέσθηκε από τον βουλευτή Ζακύνθου και υπουργό Σταύρο Κοντονή μέσω της ΓΓΑ και είναι ένα πραγματικό στολίδι για τις αθλητικές υποδομές του νησιού μας. Εφαλτήριο για νέες μεγάλες αθλητικές επιτυχίες για την ζακυνθινή νεολαία.
Επειδή σήμερα όμως όλα έρχονται στο φως, θα πρέπει να γνωρίζει η κοινωνία ότι στην τελευταία φάση υλοποίησης του έργου (κατασκευή ταρτάν) φέτος τον Ιούνιο, κάποιοι επιχείρησαν να το σταματήσουν βάζοντάς φωτιά ( !!) στα υλικά που είχαν παραμείνει εντελώς αφύλακτα με ευθύνη του κ. δημάρχου στο χώρο του δημοτικού σταδίου. Τόσο έμπρακτο ήταν το ενδιαφέρον του για την ολοκλήρωση του έργου.
Είναι αδύνατον πλέον κ. δήμαρχε να κρύψετε την ανικανότητα σας. Είτε αυτό λέγεται έργο πλατείας Σολωμού είτε διαχείριση απορριμάτων είτε αντιμετώπιση της παραβατικότητας στο Λαγάνα και αλλού . Είτε αυτό λέγεται γενικότερα έντιμη και διαφανής λειτουργία του δήμου.
Αλήθεια αυτά που ισχυρίζεστε ότι κάνατε στο δημοτικό στάδιο μήπως έγιναν με πλαστογραφημένες αποφάσεις ανάθεσης ;
Και είστε σίγουρος ότι δεν θα πληρωθούν με πλαστές διαταγές πληρωμής;»

Keywords
Τυχαία Θέματα