«Άγνοια και λαϊκισμό» καταλογίζει ο Δήμος Λαρισαίων στην αντιπολίτευση

19:20 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Την απάντησή του στην κοινή ανακοίνωση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων για το θέμα της φύλαξης της δημοτικής δομής για τους άστεγους και του Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών δίνει με ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή.

«Απέναντι σε μια προσπάθεια συσκότισης και παραπλάνησης των πολιτών με αφορμή τις ανακοινώσεις σύσσωμης της αντιπολίτευσης (!) «για την φύλαξη 2 δημοτικών κτηρίων , που μάλιστα φτάνει στα όρια της αδιαφάνειας» μία μόνο μπορεί να είναι η υπεύθυνη στάση της δημοτικής αρχής. Όλη η αλήθεια, ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές:
1. Η απόφαση αφορά όχι γενικώς και αορίστως δύο κτήρια,

αλλά τη φύλαξη των δύο κοινωνικών ξενώνων της πόλης μας, του ξενώνα κακοποιημένων γυναικών και της δομής παροχής υπηρεσιών στους αστέγους. Για αυτό υπήρχε πλήρης ενημέρωση στο δημοτικό συμβούλιο, γιατί το αποσιωπούν;

2.Η ανάγκη δεν είναι να φυλάξουμε ντουβάρια. Η ανάγκη είναι να παρέχεται αίσθημα ασφάλειας στο προσωπικό μας και πολύ περισσότερο στους φιλοξενούμενούς μας με τη συνεχή φυσική παρουσία φύλακα τις ώρες λειτουργίας τους. Όπως γίνεται με όλους τους κοινωνικούς ξενώνες στον κόσμο που απευθύνονται σε πληθυσμό με αυτά τα χαρακτηριστικά .

Keywords
Τυχαία Θέματα