Αλεξανδρούπολη: Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από τη «Μήδεια»

11:09 15/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

«Το κύμα κακοκαιρίας ‘Μήδεια’ πέρασε και από τον Έβρο χωρίς να δημιουργηθούν ιδιαίτερα προβλήματα καθώς δεν ήταν έντονο το φαινόμενο, ωστόσο, σε ετοιμότητα εξακολουθεί να παραμένει ο κρατικός μηχανισμός», δήλωσε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιπεριφερειάρχης Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτροβιτς, από το πρωί γίνεται προσπάθεια να επαναφέρουν στην κυκλοφορία το τμήμα της Εγνατίας Οδού μεταξύ Αρδανίου και Κήπων το οποίο από χθες παραμένει κλειστό με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβισθεί πολλά φορτηγά στο τελωνείο των Κήπων -εκτιμάται

ότι αυτό θα γίνει το μεσημέρι- ενώ δίνεται “μάχη” προκειμένου να επαναφέρουν στην κυκλοφορία το οδικό δίκτυο της Σαμοθράκης και του ορεινού Όγκου Δερείου όπου και μέχρι αυτή την ώρα η κίνηση γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης πρόβλημα στην υδροδότηση του οικισμού της Νίψας δημιούργησε η κακοκαιρία «Μήδεια», ενώ από το πρωί επιχειρούν συνεργεία προκειμένου να αποκαταστήσουν τη βλάβη.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, Γιάννη Ζαμπούκη, «φυσιολογικά εξελίχθηκε η κακοκαιρία ‘Μήδεια’ για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης. Το μόνο πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν με την υδροδότηση του οικισμού της Νίψας, μοιράστηκαν εμφιαλωμένα σε όλους τους κατοίκους ενώ από το πρωί επιχειρούν συνεργεία προκειμένου να αποκαταστήσουν την βλάβη». Όπως τόνισε, «είχαν γίνει όλες οι προπαρασκευαστικές ενέργειες από πλευρά Δήμου, ενώ υπήρξε και άριστος συντονισμός μεταξύ των αρμοδίων υπηρεσιών».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα