Απ. Παραλιμνίου: Κι όμως, μπορούσε…

01:38 7/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Δεύτερη ήττα στα μπαράζ ανόδου για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου που έχασε 1-0 στο Καυτανζόγλειο Στάδιο από τον Ηρακλή.

Η ομάδα του Παύλου Δημητρίου αν κι έχασε το παιχνίδι, κέρδισε τις εντυπώσεις αφού κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο, σύμφωνα με την ιστορία, αντίπαλο του κι αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα έπαιρνε το αποτέλεσμα. Ο Ηρακλής που έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια κατάφερε να αιφνιδιάσει τους πρωταθλητές του 1ου ομίλου

και να προηγηθεί στο σκορ με έναν Σερραίο.

Ο Χρήστος Ρόβας στο 4ο μετά από σέντρα του Ρεβυθόπουλου έστειλε με το στήθος τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το 31ο φετινό του τέρμα. Ο Απόλλων προσπάθησε να ξεπεράσει το γρήγορο γκολ, ισορρόπησε στα μέσα του ημιχρόνου άρχισε να επισκέπτεται την περιοχή του Ηρακλή ενώ πίσω υπήρχε η εγγύηση του Στέφανου Γουναρίδη και της καλής αμυντικής γραμμής των Σερραίων. Ο Απόλλων απείλησε με τους Τάντιτς (στον 14ο), Γαϊδαρτζή (στο 19ο) και Μουτεσίδη (στο 30ο ) αλλά η μεγαλύτερη ευκαιρία και η φάση που έκρινε το παιχνίδι σημειώθηκε στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου στο 48 όταν μετά από σέντρα του Τάκα, ο Κώστας Μερεσιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Αμπάρη (είχε πάρει τη θέση του Βοσνιάδη λόγω τραυματισμού). Καλή ευκαιρία έχασε και ο Γαϊδαρτζής στο 86ο ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Τάϊ αλλά ο Γουναρίδης έδειξε την κλάση του.

ΗΡΑΚΛΗΣ(Σ.ΜΠΑΞΕΒΑΝΟΣ): Βοσνιάδης(26΄ λ.τ Αμπάρης), Καραντασιάδης, Γιαννίτσης, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Παναγιωτούδης, Τάϊ(81΄ Κωστούλας), Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος(60΄ Αμαραντίδης), Ρόβας(86΄ Κρυστάλλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Π.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ): Γουναρίδης, Πολυζωίδης, Τάκας, Κουτζαβασίλης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας, Μεταλλίδης, Γαϊδαρτζής, Μουτεσίδης, Τάντιτς(84΄ Ναλμπάντης).

Στο άλλο ματς

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 2-0.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΗΡΑΚΛΗΣ 9(5-0)ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 6(3-2)ΑΠ.ΠΑΡΑΛ ΙΜΝΙΟΥ 1(0-2)ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ 1(0-4)

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 13/5

ΑΠ.ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ-ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα