Απόδραση από την Ριζούπολη με νίκη για τον Άρη (video)

21:04 23/1/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Το γκολ του Ιωάννου στο 18’ ήταν αρκετό για τον Άρη να φύγει με τους βαθμούς της νίκης από την Ριζούπολη κερδίζοντας με 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης για την 18η αγωνιστική της Super League.

Καλύτερος ήταν ο Άρης στο πρώτο μέρος που θα μπορούσε να έχει δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ αλλά ο Βέλγος κίπερ του Απόλλωνα Βέρχουλστ σταμάτησε αρκετές

φορές τους «κίτρινους». Ο Βέρχουλστ σταμάτησε το σουτ του Γκάμα στο 11’ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι στο 18’ όταν ο Ιωάννου με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τον Άρη 0-1. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να χάνουν καλές ευκαιρίες στα πρώτα 45’ με τον Γκάμα (32’) Μαντσίνι (34’) και Σίλβα (45΄).

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε και ο Άρης απείλησε με δεύτερο γκολ στο 79’ στο γύρισμα του Μαντσίνι που πρόλαβε ο Βέρχουλστ. Οι γηπεδούχοι είχαν μία καλή αξιόλογη ευκαιρία στο δεύτερο μέρος με το σουτ του Ντάουντα στο 85’ που έφυγε έξω.

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).

Κίτρινες: Φατιόν – Ιωάννου

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι (69’ Μουνιέ), Φατιόν (69’ Κιτοκό), Κάλισιρ (28’ Βιτλής), Φερνάντεζ (84’ Βάρκας), Τσιλούλης, Ντάουντα.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Ιωάννου (86’ Λόπεθ), Δεληζήσης, Ρόουζ, Σάσα, Τζέγκο, Γκάμα (73’ Μάνος), Μπερτόγλιο (73’ Ματέο), Σίλβα (63’ Κάτσε), Μαντσίνι (86’ Σάκιτς).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα