Αρ. Παπαφωτίου: «Ν’ αναβληθεί το σημερινό Δ.Σ. Σερρών»

14:38 29/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Θέμα νομιμότητας για τη σύγκλιση του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών θέτει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Σερραίων».

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σερρών η κα Αριάδνη Παπαφωτίου εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία της για το γεγονός ότι με κανέναν τρόπο –και παρότι ενημέρωσε αρμοδίως- δεν έλαβε έγκαιρα και εμπρόθεσμα ούτε την πρόσκληση, ούτε και τις εισηγήσεις των θεμάτων του Δημοτικού Συμβουλίου που ορίσθηκε για σήμερα, παρά το γεγονός ότι ο κανονισμός λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζει

πως η πρόσκληση επιδίδεται ή γνωστοποιείται στους συµβούλους τρεις τουλάχιστον πλήρεις ηµέρες πριν από την συνεδρίαση. Για τον λόγο αυτό η κα Παπαφωτίου ζητά να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή συνεδρίαση και να επαναληφθεί με ορθή τήρηση των προβλεπόμενων, καθώς -παραθέτοντας το άρθρο 3 παρ. 7 του ισχύοντος Κανονισμού Λειτουργίας του ΔΣ Σερρών- «αν κατά τη συνεδρίαση απουσιάσει τακτικό µέλος το οποίο είτε δεν έχει προσκληθεί είτε δεν έχει προσκληθεί εγκαίρως, η συνεδρίαση είναι μη νόμιμη ».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα