Ασθενείς χιονοπτώσεις και σήμερα στα ορεινά των Ιωαννίνων

10:43 5/1/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Με ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά ξεκίνησε και σήμερα η μέρα στο νομό Ιωαννίνων, ενώ στα ημιορεινά βρέχει. Τα μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου και όλων των ορεινών δήμων συνεχίζουν το έργο του αποχιονισμού και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε ετοιμότητα. Οι δρόμοι, πάντως, είναι ανοιχτοί στους ορεινούς οικισμούς και ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Δημήτρης Μαυρογιώργος δήλωσε στην ΕΡΤ Ιωαννίνων ότι έχουν οργάνωση και καλή συνεργασία με όλους τους φορείς καθησυχάζοντας

τους επισκέπτες που έχουν προγραμματίσει τις διακοπές τους για τα Φώτα στην περιοχή μας. Σε κανονικά επίπεδα κυμαίνεται και σήμερα η θερμοκρασία, ενώ νέα μεταβολή του καιρού αναμένεται από αύριο το πρωί.

Ήδη από χθες το απόγευμα εκδόθηκε έκτακτο δελτίο καιρικών φαινομένων από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, επισημαίνοντας πρωτίστως ότι, μετά τις βροχές και τις χιονοπτώσεις, θα ακολουθήσουν χαμηλές θερμοκρασίες το διήμερο των Φώτων και το θερμόμετρο θα μείνει καθηλωμένο κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου καθ΄ όλη τη διάρκεια της Παρασκευής και του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα