Αθώος 57χρονος για ανθρωποκτονία

13:05 25/11/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ομόφωνα αθώο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών 57χρονο από την Αμαλιάδα, οποίος ήταν κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία της μητέρας του και είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε 12 χρόνια κάθειρξη!

Το περιστατικό είχε λάβει χώρα τον Ιούνιο του 2010, οπότε και βρέθηκε νεκρή μέσα στο κουζινάκι του σπιτιού της η μητέρα του 57χρονου.
Τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία από τις Αστυνομικές Αρχές σε βάρος του 57χρονου για ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος της ηλικιωμένης μητέρας του και είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς.
Στον πρώτο βαθμό η υπόθεση είχε εκδικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο

Αιγίου και είχε επιβληθεί στον 57χρονο κάθειρξη δώδεκα ετών, ωστόσο το Δικαστήριο είχε δώσει ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση και δεν προφυλακίστηκε τότε.

Η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό εκδικάστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών και η έδρα, παρά την πρόταση του Εισαγγελέα που ήταν καταδικαστική αθώωσε ομόφωνα τον 57χρονο για τις κατηγορίες.

Για την υπόθεση αυτή μίλησε σήμερα στην ΕΡΤ Πύργου ο εκ των συνηγόρων υπεράσπισης δικηγόρος Αμαλιάδας Μάκης Παπαγιαννόπουλος ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έκβαση της υπόθεσης, τονίζοντας ότι μετά από τόσα χρόνια αποδόθηκε δικαιοσύνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα