Χανιά: Συνεδρίαση της Επιτροπής για τον «Εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821»

13:48 9/2/2021 - Πηγή: ΕΡΤ

Συνεδρίασε, υπό την προεδρία της κας Μαλανδράκη-Κρασουδάκη Σοφίας, η Επιτροπή για τον «Εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821» στην Π.Ε. Χανίων, η οποία συγκροτήθηκε με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κου Νικολάου Καλογερή.

Βασικός σκοπός της Επιτροπής είναι ο σχεδιασμός, ο συντονισμός και η ρύθμιση λεπτομερειών και ειδικότερων θεμάτων αναγκαίων για την υλοποίηση των σχετικών εκδηλώσεων. Για τον λόγο αυτό, η Επιτροπή θα υλοποιήσει σειρά ενημερωτικών συναντήσεων

με φορείς της Αυτοδιοίκησης, της Εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια, Τριτοβάθμια) και του Πολιτισμού για την καλύτερη ανάδειξη, διάχυση και ψηφιακή αποτύπωση των εκδηλώσεων και των δράσεων που θα λάβουν χώρα κατά το έτος 2021 με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων.

Ήδη, έχει προγραμματιστεί ενημερωτική συνάντηση-συζήτηση με τους Αντιδημάρχους Πολιτισμού από όλους τους Δήμους της Π.Ε. Χανίων, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021 και ώρα 13.30, στο Μέγαρο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, ώστε να ενημερωθούν οι καθ’ ύλην αρμόδιοι σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα