Διανομή ρούχων και ειδών χειμερινής διαβίωσης από το Κοινωνικό Στέκι Μεταναστών

10:17 5/12/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Το Κοινωνικό Στέκι- Στέκι Μεταναστών γνωστοποίησε πως ξεκινά και φέτος την διανομή ρούχων και ειδών χειμερινής διαβίωσης κάθε Τρίτη στις 20,00-21,00 στο χώρο της ταράτσας στον 2ο όροφο του κτιρίου του Στεκιού οδός Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «για το σκοπό αυτό ζητάμε χειμερινά ρούχα (μόνο ανδρικά και παιδικά) και παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά). Επίσης κουβέρτες και sleeping bags.
Παρακαλούμε θερμά όσους επιθυμούν να βοηθήσουν να φέρνουν MONO

τα είδη που ζητάμε και για τα οποία υπάρχει άμεση ανάγκη. Επειδή μερικές φορές έχουμε γίνει δέκτες ειδών που δεν ζητάμε ή ρούχων σε κακή κατάσταση ή άλλης εποχής (π.χ. καλοκαιρινά ρούχα) -γεγονός που δυσχεραίνει το έργο των εθελοντών στη διανομή- σας παρακαλούμε να φέρνετε αυστηρά και μόνο τα είδη που ανακοινώνουμε.
Θα θέλαμε τέλος να συγχαρούμε την πρωτοβουλία “Βοήθα με να μπορώ” και την δράση της για τους άστεγους “κανένας μόνος στο κρύο”, με την οποία διανεμήθηκαν ρούχα σε αστέγους της πόλης το Σάββατο 1/12. Επίσης ευχαριστούμε την ομάδα για την διάθεση στο Στέκι και στην ομάδα υποστήριξης αστέγων των ρούχων που περίσσεψαν για την διανομή τους από τη δομή του Στεκιού.
Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν ότι στην πόλη υπάρχουν ευαισθητοποιημένοι πολίτες που στέκονται αλληλέγγυοι δίπλα στους συνανθρώπους μας με σεβασμό στις ανάγκες τους και στην ανθρώπινη αξιοπρέπεια»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα