Δυναμικές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην Κρήτη

10:57 1/12/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Σε δυναμικές κινητοποιήσεις, κάλεσε τους εργαζόμενους της Κρήτης ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος, σε σύσκεψη των εκπροσώπων των εργατικών κέντρων του νησιού, στο Ρέθυμνο.

Σε παγκρήτια απεργιακή κινητοποίηση, στο Ηράκλειο την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, καλεί και το ΠΑΜΕ Ηρακλείου, στην Πλατεία Ελευθερίας.

Ο επικεφαλής των συνδικαλιστών του ιδιωτικού τομέα, επιβεβαίωσε τον εφιάλτη που διαφαίνεται στην αγορά εργασίας, καθώς η Υπουργός Εργασίας, καθώς όπως δηλώνει η κυβέρνηση θα εναρμονιστεί πλήρως με τις απαιτήσεις των δανειστών, με αποτέλεσμα να καλεί σε παγκρήτια απεργιακή κινητοποίηση, στο Ηράκλειο την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου. Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, από την παγκρήτια συνδιάσκεψη των εργατικών κέντρων στο Ρέθυμνο ανέφερε ότι η Υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου το μόνο που έπραξε, ήταν να τους διαβεβαιώσει για τις άγριες διαθέσεις των δανειστών ενώ θεωρεί ότι επίκειται η ολοκληρωτική άλωση των εργασιακών δικαιωμάτων στην χώρα, με κατάργηση των συλλογικών εργασιακών διαπραγματεύσεων, απελευθέρωση των μαζικών απολύσεων και μάλιστα την ώρα που η ανεργία ταλανίζει τους πολίτες. Απεργιακή κινητοποίηση, έχει εξαγγείλει και η Γραμματεία Ηρακλείου του ΠΑΜΕ, για την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, με την συγκέντρωση να έχει προγραμματιστεί για την ίδια ημέρα, στις 10:00 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας. – efsyn.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα