Δυτ. Μακεδονία: Ημέρα αιμοδοσίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου, την Κυριακή

12:02 8/5/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Ημέρα Αιμοδοσίας», για τα μέλη του Τεχνικού  Επιμελητηρίου –Τ.Ε.Ε- στην Δυτική Μακεδονία, διοργανώνει το Περιφερειακό τμήμα του Τ.Ε.Ε, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Eθελοντών Aιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» και την Αιμοδοσία Ν. Κοζάνης, την Κυριακή 10 Μαΐου ,από τις   9:30 το πρωί  έως τις  2 το μεσημέρι, στα γραφεία του Συλλόγου, Παύλου Χαρίση 23, πρώην Κέντρο

Νεότητας, στην Κοζάνη.

Όσα μέλη του Τ.Ε.Ε/Τ.Δ.Μ επιθυμούν να συμμετάσχουν  στην ημέρα αιμοδοσίας, καλούνται  να δηλώσουν την πρόθεσή τους,  στα τηλέφωνα επικοινωνίας του Συλλόγου: 6977337561 και  2461040575 (κυρίως στο κινητό)  ή στο e-mail: aimodoteskoza@yahoo.gr.

Μέχρι και την Παρασκευή 8 Μαΐου,  θα προγραμματιστεί τηλεφωνικά η ώρα προσέλευσης,  για να μην υπάρξει συγχρωτισμός, ενώ όπως χαρακτηριστικά και σε σχετική ανακοίνωση, «η αιμοδοσία θα γίνεται με αυστηρούς κανόνες υγιεινής και πρόληψης, τόσο για τους αιμοδότες, όσο και για το προσωπικό και η προσέλευση  θα γίνεται με ατομικό ραντεβού, που θα κανονίσει ο σύλλογος με τον καθένα ξεχωριστά». Η δυνατότητα αιμοληψίας του συλλόγου, λόγω των μέτρων πρόληψης είναι 22 άτομα ανά ημέρα.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ- Aντώνης  Μαυρίδης 

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα