Ε. Στυλιανίδης: «Είναι κρίμα ένας πρώην Υπουργός Παιδείας να υπονομεύει τόσο κυνικά το δημόσιο σχολείο»

21:16 19/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Στη σημερινή συνέντευξη σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό, του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης Ε. Στυλιανίδη αναφέρεται με δήλωση- σχόλιο ο συντονιστής της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Σταμάτης Σακελλίων.
«Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα προβλήματα της τηλεκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία σε σχέση με τα ιδιωτικά ο κυβερνητικός βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης απάντησε, πως «αυτό αποδεικνύει την δυναμικότητα του

ιδιωτικού τομέα… Ναι αυτό απάντησε. Αποσιωπώντας τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης, που άφησε το δημόσιο σχολείο χωρίς προετοιμασία, με εικόνες ντροπής όπως αυτές της Πεύκης και της Πάτρας.» αναφέρει ο κος Σακελλίων.

Στην ίδια δήλωση ο Συντονιστής της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης σημειώνει: «Εδώ και 6 μήνες η Υπουργός, που με τόση άνεση «ξεπλένει» ο κ. Στυλιανίδης έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να μην στηρίξει το δημόσιο σχολείο. Με τέτοια άνεση ο πρώην Υπουργός Παιδείας «αγνοεί» το πασιφανές, το απίστευτο χάλι που έχει δημιουργηθεί στα δημόσια σχολεία με ευθύνη αποκλειστικά της κυβέρνησης που με ενθουσιασμό στηρίζει, όπως φαίνεται.»

Και ο κος Σακελλίων καταλήγει: «Δεν άκουσε ο κ. Στυλιανίδης, δεν διάβασε πουθενά την οργή των γονιών, των μαθητών και των εκπαιδευτικών; Τα πλησιάζοντα γεγονότα όμως θα ξυπνήσουν σύντομα την κυβερνητική πλειοψηφία. Αλλά είναι κρίμα ένας πρώην Υπουργός Παιδείας να υπονομεύει τόσο κυνικά το δημόσιο σχολείο.»

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα