Ευχές για την έναρξη των Πανελληνίων από τον βουλευτή Ν. Σάμου και τον δήμαρχο Ικαρίας

21:02 15/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο βουλευτής του νομού Σάμου Ικαρίας και Φούρνων κ. Χρ. Στεφανάδης εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές που δίνουν Πανελλήνιες, τονίζοντας: «Κάποιοι από εσάς έχετε βρει την κλίση σας και παλεύετε για μία θέση στο Πανεπιστήμιο της επιλογής σας, κάποιοι ακόμα αναρωτιέστε τι σας επιφυλάσσει το μέλλον. Μπορεί να είναι μία δύσκολη περίοδος για τους περισσότερους, με αγωνία και άγχος, όμως αυτό που μετράει είναι το ταξίδι, περισσότερο από την

Ιθάκη του καθενός.
Ήρθε η στιγμή μετά από αυτό το καλοκαίρι, είτε μόνοι σας είτε με τη βοήθεια των δικών σας ανθρώπων, να γράψετε μία νέα σελίδα στο βιβλίο της ζωής σας. Σε μία εποχή που τίποτε δεν είναι δεδομένο, αφήστε την καρδία σας σε συνδυασμό με τη σύνεση του μυαλού να σας δείξει το δρόμο».
Ο δήμαρχος Ικαρίας κ. Ν. Καλαμπόγιας εκτός από τις ευχές προς τους μαθητές για ανταμοιβή των προσπαθειών, των κόπων τους και την εκπλήρωση των ονείρων τους, ευχές απευθύνει στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και τονίζει: “Θέλω να θυμάστε πως οι αξίες της ζωής είναι πολύτιμες και δεν χωράνε μόνο στη μάχη των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η ζωή και τα όνειρα δεν αρχίζουν ούτε σταματούν σ΄ έναν αγώνα. Η προίκα της ζωής μας είναι οι στιγμές που μας δυσκόλεψαν.
Ο Δήμος Ικαρίας και όλοι εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας, αγωνιζόμενοι για την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας και για την εξασφάλιση ενός ισχυρού Δήμου με επαγγελματικές ευκαιρίες για το μέλλον σας. Οι σημερινοί υποψήφιοι όπως και οι υποψήφιοι κάθε χρονιάς, ευχόμαστε να είναι οι αυριανοί μόνιμοι κάτοικοι του τόπου μας και η μαγιά για να σηκώσουμε όλοι μαζί μια κοινωνία προσώπων την Ικαριά απ΄ την καρδιά στο μυαλό μας”.

The post Ευχές για την έναρξη των Πανελληνίων από τον βουλευτή Ν. Σάμου και τον δήμαρχο Ικαρίας appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ευχές, Πανελληνίων, Σάμου, Ικαρίας,efches, panellinion, samou, ikarias