Εκδηλώσεις της ΚΝΕ στο Στόμιο – Ομιλία Δ. Κουτσούμπα

14:07 19/6/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Μένουμε δυνατοί -περνάμε στην αντεπίθεση. Με το ΚΚΕ για το σοσιαλισμό!» Με το σύνθημα αυτό τα μέλη της ΚΝΕ δίνουν ραντεβού στο «29ο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο» που διοργανώνουν στις 17,18 και 19 Ιουλίου στο Στόμιο Λάρισας.
Τα διήμερα αυτά εδώ και περίπου 3 δεκαετίες συμβάλλουν, όπως επισημάνθηκε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν μέλη της ΚΝΕ , «ώστε περισσότεροι νέοι να έρθουν σε

επαφή με την ιστορία του κόμματος και του λαϊκού κινήματος, την πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και ανταγωνισμούς, την απομάκρυνση των βάσεων του ΝΑΤΟ που λειτουργούν στην στην περιοχή.

Παράλληλα αποτελούν μια πολύ καλή ευκαιρία για ουσιαστική ψυχαγωγία και άθληση, επαφή των νέων με τη φύση και στιγμές χαλάρωσης κάτι που ειδικά φέτος έχουμε περισσότερο ανάγκη»

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η 5η φορά στα πλαίσια του Αντιμπεριαλιστικού Διημέρου που στήνεται «η κόκκινη κατασκήνωση» στο Στόμιο. Στο πρόγραμμα του διημέρου ξεχωριστή θέση έχει η ομιλία του Γ.Γ του κόμματος Δημ. Κουτσούμπα, το Σάββατο 18 Ιουλίου

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα