«Εκστρατεία Αγάπης» από τον Δήμο Σερρών και τον Όμιλο «Κάντζας»

09:13 14/12/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων για τα «Καλάθια Αγάπης», αναλαμβάνουν ο Δήμος Σερρών και σερραϊκή αλυσίδα σούπερ μάρκετ «Κάντζας», με στόχο την ενίσχυση των ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Πρόκειται για την «Εκστρατεία Αγάπης», με στόχο την συγκέντρωσης τροφίμων στα 13 καταστήματα της αλυσίδας σούπερ μάρκετ στην πόλη των Σερρών.
«Καλούμε τους δημότες μας να συμμετέχουν με τα μέσα που διαθέτει ο καθένας για να γεμίσουμε όλοι μαζί όχι μόνο τα Καλάθια αλλά και τις καρδιές μας με Αγάπη.Κανένας συνάνθρωπός μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος ειδικά

αυτές τις γιορτές, που, δυστυχώς, είναι για όλους μας διαφορετικές», τόνισε ο Δήμαρχος Σερρών Αλέξανδρος Χρυσάφης.
Επιπλέον της δράσης «Εκστρατεία Αγάπης», ο όμιλος «Κάντζας» προχώρησε στη χορηγία στον Δήμο Σερρών 200 δωροεπιταγών των 10 ευρώ, ενώ θα προσφέρει επιπλέον προϊόντα στα Καλάθια Αγάπης. Τις δωροεπιταγές παρέδωσε σήμερα στον Δήμαρχο Σερρών ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου «Κάντζας» κ.Γιώργος Κάντζας προκειμένου να διανεμηθούν από τον Δήμο Σερρών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη. Η ένταξη ατόμων ή οικογενειών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες στη δράση «Καλάθια Αγάπης» θα γίνει μετά από σχετική αίτηση και με βάση κοινωνικά κριτήρια από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Σερρών.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα