Ελεύθερος ο 30χρονος για τη ληστεία

20:26 3/6/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, αφέθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Ηρακλείου, ο 30χρονος που φέρεται, σύμφωνα με την Αστυνομία, να είναι ένας εκ των δύο δραστών της ένοπλης ληστείας στο δρόμο Γαζίου-Κρουσώνα, σε βάρος ιδιοκτήτη πρακτορείου ΟΠΑΠ, με λεία 19.200 ευρώ.

Στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου βρέθηκαν σήμερα πολλοί συγγενείς και συγχωριανοί του, οι οποίοι εξέφραζαν την πεποίθηση ότι ο άνδρας δεν έχει σχέση με τη ληστεία.
Υπενθυμίζεται ότι το παλαμικό

αποτύπωμα του 30χρονου που βρέθηκε στο αυτοκίνητο του θύματος, οδήγησε στη σύλληψή του θεωρούμενος ως ύποπτος στη ληστεία.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 30χρονου, Γιώργος Κοκοσάλης, μιλώντας στους δημοσιογράφους έκανε λόγο για «ανυπαρξία ενδείξεων ενοχής» σημειώνοντας ότι «εδραία πεποίθησή μου είναι ότι η υπόθεση δε θα φτάσει καν στο ακροατήριο».
Πριν απολογηθεί ο 30χρονος, η ανακρίτρια είχε καλέσει τον 41χρονο προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για το συμβάν, ενώ επίσης κλήθηκαν και άτομα που ήταν μαζί με τον 30χρονο το βράδυ που σημειώθηκε η ληστεία.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελεύθερος, 30χρονος,eleftheros, 30chronos