Ενισχύεται με ιατρικό προσωπικό το ΠΓΝΛ

10:53 7/8/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Ενισχύεται με μόνιμο ιατρικό προσωπικό το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Είναι σε εξέλιξη άλλη μία προκήρυξη με δύο θέσεις ειδικών ιατρών ΕΣΥ.

Μία (1) Θέση Επιμελητή Β΄ ειδικότητας Γαστρεντερολογίας και

Μία (1) Θέση Επιμελητή Β΄ ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας.

Η προκήρυξη αφορά θέσεις μόνιμου ιατρικού προσωπικού και η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τους υποψηφίους αρχίζει από 10/08/2017 και λήγει στις 29/08/2017.

Εκ μέρους της διοίκησης θα καταβληθούν προσπάθειες να γίνουν οι κρίσεις το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να ενισχυθεί με ιατρικό

προσωπικό το Νοσοκομείο. Αυτό επεσήμανε στην ΕΡΤ Λάρισας ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Παναγιώτης Νάνος αναφερόμενος τόσο στην ενίσχυση μόνιμου ιατρικού προσωπικού όσο και στα προβλήματα που παρουσιάζει το μηχάνημα μαγνητικής τομογραφίας του Νοσοκομείου.

«Γνωρίζεται ότι από τον Ιούνιο του 2016 μέχρι σήμερα οι θέσεις ειδικών ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων που προκηρύχτηκαν για τα Νοσοκομεία της Λάρισας ανέρχονται στις τριάντα (30), (19 για το ΠΓΝΛ και 11 για το ΓΝΛ). Στην προσπάθεια μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών προχωρήσαμε στην δημιουργία πολυκλινικής για τη σωστή και γρήγορη και χωρίς ταλαιπωρία εξυπηρέτηση των ασθενών στα επείγοντα περιστατικά καθώς και στα εξωτερικά ιατρεία. Τον Σεπτέμβριο, παρουσία και της ηγεσίας του υπουργείου Υγείας θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια αυτών των κλινικών που αποδεικνύουν ότι με καλή διαχείριση μειώνεται η ταλαιπωρία των ασθενών και αντιμετωπίζονται άμεσα τα περιστατικά».

Σχετικά με τα προβλήματα του μαγνητικού τομογράφου που αποκτήθηκε μέσω του ΕΣΠΑ, ο κ. Νάνος, παραδέχθηκε ότι έχουν καεί τρία πηνία και έχει ξεκινήσει η διαδικασία της αποκατάστασης της βλάβης, τονίζοντας, ότι «καταφέραμε να εντάξουμε στον προϋπολογισμό το ποσό των 180.000 ευρώ για να αποκαταστήσουμε τις βλάβες που παρουσιάστηκαν στο μηχάνημα και για τη συντήρηση του. Οι δυνατότητες του μαγνητικού τομογράφου είναι πολλές και αξιοποιούνται στο έπακρο. Υπάρχει εκπαιδευμένο προσωπικό που αξιοποιεί τις δυνατότητες του μηχανήματος».

Keywords
Τυχαία Θέματα