Επιτέλους μπάλα για Πανσερραϊκό και Απόλλωνα Παραλιμνίου (0-0)

09:20 14/8/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Το πρώτο του παιχνίδι μετά από 159 μέρες έδωσε ο Πανσερραϊκός, αντιμετωπίζοντας σε φιλική αναμέτρηση, η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα (0-0), τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Ήταν 8 Μαρτίου όταν οι «κόκκινοι» έπαιζαν το τελευταίο τους παιχνίδι στη Γ΄ Εθνική κόντρα στον Νέστο για την 23η αγωνιστική με τους Σερραίους να κερδίζουν 5-0, αλλά το «λουκέτο», λόγω κορονοϊού, στα πρωταθλήματα τους άφησε σε αγωνιστική απραξία για πέντε μήνες.

Μελαγχολική η εικόνα χωρίς κόσμο (λόγω κορονοϊου) στις εξέδρες

Μετά από 18 μέρες προετοιμασίας για το νέο πρωτάθλημα, ο Πανσερραϊκός έπαιξε το απόγευμα της

Πέμπτης φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου, με το αποτέλεσμα (0-0) να περνά σε δεύτερη μοίρα.

Κοινό παρανομαστή την… Καβάλα έχουν οι δύο προπονητές, ο Άγγελος Διγκόζης και ο Νίκος Καραμπετάκης.

Οι δύο προπονητές, Άγγελος Διγκόζης και Νίκος Καραμπετάκης είχαν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν αρκετούς παίκτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα.

Η ενδεκάδα του Πανσερραϊκού:
Πάνω: Όμο, Κασμερίδης, Καβουσάκης, Γκούρτσας, Καλί
Κάτω: Ζέρης, Ψάλτης, Γερόλυμος, Κόντσι, Ματτέα, Τσιμίκας

Ο Άγγελος Διγκόζης, χρησιμοποίησε δύο 11αδες. Στο πρώτο μέρος κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καβουσάκης, ο Ζέρης στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Γερόλυμος στο αριστερό, οι Καλί και Κασμερίδης ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι Ψάλτης και Όμο ως αμυντικά χάφ, οι δύο Αργεντινοί Κόντσι (δεξιά) και Ματτέα (αριστερά) στα άκρα της επίθεσης, ο Τσιμίκας ως επιτελικός μέσος και ο Γκούρτσας στην κορυφή της επίθεσης.

Στην εποχή του… κορονοϊου οι αναπληρωματικοί στην εξέδρα

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γιαννακίδης πέρασε κάτω από τα δοκάρια, ο Πατσιαβούρας (υπό δοκιμή) στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Χατζηχρήστος στο αριστερό, ο Γιανναράκης και ο Κουτσίδης ως στόπερ, ο Αναστασόπουλος και ο Τριανταφύλλου στα αμυντικά χαφ,  ο Διγκόζης στη δεξιά πλευρά της επίθεσης και ο Μασκανάκης στην αριστερή και στην επίθεση στο 4-4-2 οι Πέτρου και Ντάλα Κόστα. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπαβασιλείου πέρασε στη θέση του Πέτρου.

Η ενδεκάδα του Απόλλωνα Παραλιμνίου

Ο Νίκος Καραμπετάκης ξεκίνησε με τον Μαδένη κάτω από τα δοκάρια, τον Παπαδόπουλο δεξί μπακ, τον Τουλίκα αριστερό μπακ, τους Κούτλα και Κουτζαβασίλη στα στόπερ, ο Ζαφειρίδης και ο Γκούμας αμυντικά χαφ, ο Χατζάκος δεξί χαφ, ο Γούλας αριστερό χαφ, ο Καρυοφύλλης ως επιτελικός μέσος και ο Δημήτρης Ηλιόπουλος στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Νίκος Καραμπετάκης στον πάγκο του Απόλλωνα. Με τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Τσακιρίδη να βρίσκεται στο… σπίτι του αφού υπηρέτησε τον Πανσερραϊκό με ήθος πολλά χρόνια.

Στο δεύτερο μέρος ο Μαδένης παρέμεινε κάτω από τα δοκάρια (στα δέκα τελευταία λεπτά πέρασε ο Γκαϊδατζάκης), δεξί μπακ ο Παπαδόπουλος (στο 60ο Φυλακτούδης), αριστερό μπακ ο Τάκας, στόπερ ο Κοντός (80ο Κρουστάλλης) και ο Γκούμας (60ο Γεωργιάδης), αμυντικά χαφ ο Ζαφειρίδης (60ο Τσιάτρας) και Πεκρής (80ο Τριανταφύλλου), δεξί χαφ ο Ηλιόπουλος (60ο Θανάσης Ηλιόπουλος), αριστερό χαφ ο Πάνος (80ο Καρυπίδης), επιτελικός μέσος ο Νταλίπ (80ο Λαδόπουλος) και στην κορυφή ο Γαϊδαρτζής.

Ο Άγγελος Διγκόζης με τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Γκιόκα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Άρη ΚαραμπέτσιοΣε πρώτο πλάνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας με τον τεχνικό διευθυντή Απόστολο Λιβανό. Στα πίσω καθίσματα ο Νίκος Κατσαβάκης και ο Αλέξης Γκράτζιος.Παίκτης του Ολυμπιακού πλέον ο Απόστολος Αποστολόπουλος που με άδεια βρίσκεται στις Σέρρες και βέβαια ήρθε να δει την αγαπημένη του ομάδα και τους φίλους του, όπως τον Τρύφωνα Κασμερίδη.Η κοπέλα του Μάουρο Ντάλα Κόστα, Sofía Savoy
που είναι γνωστό μοντέλο της Αργεντινής με τις φίλες της ήταν οι μοναδικοί φίλαθλοι στο γήπεδο (ο αγώνας έγινε φυσικά χωρίς την παρουσία κόσμου λόγω κορονοϊού αλλά όταν λυθεί αυτό θα έχει… ενδιαφέρον και η εξέδρα).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα