Ευγνώμων για το πρωτάθλημα, ενστάσεις για τα πρόσωπα

16:16 6/6/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Tους λόγους που οδήγησαν την ΠΑΕ ΑΕΛ να διακόψει τη συνεργασία της με τον Σάκη Τσιώλη ανάλυσε κατά τη διάρκεια συνέντευξη εφόλης της ύλης που παραχώρησε στα γραφεία της ΠΑΕ ο ιδιοκτήτης της Αλέξης Κούγιας, κάνοντας συγχρόνως αναδρομή στην πρόσληψη των συνεργατών του και στα όσα διαδραματίστηκαν όλη τη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια: Σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε όλοι στην πρόσκληση. Είναι μια απρόοπτη

Συνέντευξη αλλά με την αφορμή αυτή θα είναι εφόλης της ύλης.

Όταν αποφάσισα να πάρω τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΛ, κληρονόμησα μια κατάσταση πενταετούς αποτυχίας και την κατάρρευση στο μοντέλο Πηλαδάκη. Προσπάθησα να αναλύσω τις αιτίες που οδήγησαν την τεράστια αυτή ομάδα σε αυτό το σημείο.

Συζητώντας με ανθρώπους από το περιβάλλον την ομάδας από την Αθήνα μου είπαν πως οι αιτίες ήταν 1) ασχολήθηκαν άνθρωποι που δεν φρόντισαν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του ιδιοκτήτη 2) οι άνθρωποι που είχαν γνώση και διαχειρίζονταν τα χρήματα Πηλαδάκη εκμεταλλεύτηκαν αυτά τα λεφτά για προσωπικό τους όφελος και 3) παρά το ότι υπήρχαν χρήματα υπήρχε καφενειακή λειτουργία της ομάδας και όλα σώθηκαν χάρη του Επαγγελματισμού του Γιώργου Δώνη, Όλοι συμφωνούσαν ότι κατέρρευσε το μοντέλο εκείνο γι αυτούς τους λόγους. Από την επιλογή παικτών από μέτριους προπονητές. Εκτός από Ουζουνίδη και Κόουλμαν οι προπονητές που έπαιρναν ήταν κακού επιπέδου.

Αυτοί οι μέτριοι προπονητές στην ιδιοκτησία Πηλαδάκη συνεχίστηκε από ασυνήθιστα μικρών για το μέγεθος της ΑΕΛ επιλογές.

Keywords
Τυχαία Θέματα