Φ. Γεννηματά: Η πορεία του Κινήματος Αλλαγής θα είναι αυτόνομη (video)

15:55 3/2/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Επίθεση σε κυβέρνηση και ΝΔ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής. Κάλεσε τα στελέχη να στείλουν μήνυμα εξωστρέφειας και υπογράμμισε ότι η πορεία του κινήματος θα είναι αυτόνομη.

Το Κίνημα Αλλαγής θα προχωρήσει προς τις εκλογές συντεταγμένα με αυτόνομη γραμμή, ενιαία φωνή και πολιτική ενότητα και ενιαία εκλεγμένα όργανα αποφάσεων που θα δεσμεύουν όλους, τόνισε η Φώφη Γεννηματά απευθυνόμενη στα μέλη της ΚΕ, που συνεδριάζει

σε κεντρικό ξενοδοχείο, και έθεσε το δίλημμα της εκλογικής αναμέτρησης: «Ισχυρό Κίνημα ή διχασμός και νέες περιπέτειες;».

Όπως είπε η κ. Γεννηματά «αν κάποιοι σήμερα πιστεύουν ότι ψηφίζοντας ΝΔ γλυτώνουν από το ΣΥΡΙΖΑ είναι γελασμένοι. Ψηφίζοντας ΝΔ απλώς βγάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ για ένα διάστημα από την εξουσία και ταυτόχρονα κινδυνεύουν να βάλουν τη χώρα σε νέες περιπέτειες. Όσοι λοιπόν συνειδητοποιούν τι πραγματικά είναι ο Τσίπρας και η παρέα του και θέλουν να τελειώσουν μαζί τους έχουν μόνο έναν δρόμο: Να ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής», προσθέτοντας ότι «οι διαφορετικές απόψεις, η πολυφωνία είναι πλούτος. Απαιτούμε σεβασμό σε ιδεολογικές τάσεις και ρεύματα στο εσωτερικό μας».
Υπογράμμισε πως για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, τώρα «είναι η ώρα το σύνολο των πολιτικών αποφάσεων να περάσει αποκλειστικά και μόνο στα εκλεγμένα όργανα του Κινήματος Αλλαγής. Αποφάσεις δεσμευτικές και σεβαστές από όλους. Τα κόμματα πρέπει να κάνουν βήματα πίσω για να μπορέσει ο ενιαίος πια στην λειτουργία του φορέας να κάνει το μεγάλο βήμα μπροστά».

Keywords
Τυχαία Θέματα