Γιώργος Δώνης : «Η σημασία της τακτικής στο ποδόσφαιρο»

22:25 15/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

«Η σημασία της τακτικής στο ποδόσφαιρο» ήταν το θέμα που ανέπτυξε ο άλλοτε προπονητής της ΑΕΛ, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ, του ΑΠΟΕΛ, της Αλ Χιλάλ και της Αλ Σαρτζά Γιώργος Δώνης στην ημερίδα που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Λάρισας στην αίθουσα της ΔΕΥΑΛ.

Ο Μακεδόνας τεχνικός που βρίσκεται στη Λάρισα

το τελευταίο διάστημα, αναμένοντας κάποια πρόταση από το εξωτερικό, καθώς έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν τον ενδιαφέρει το ελληνικό ποδόσφαιρο στην παρούσα φάση, ανέλυσε την σημασία της τακτικής στο ποδόσφαιρο την οποία θεωρεί ως προαπαιτούμενο σε έναν επαγγελματία ποδοσφαιριστή.

Ο συνεργάτης του Μάκης Αγγελίνας μίλησε για αμυντική τακτική και βελτίωση ατομικότητας στο ποδόσφαιρο, ενώ ο γυμναστής Γρηγόρης Γεωργίτσας παρουσίασε στοιχεία σχετικά με την προετοιμασία των ομάδων και τον τρόπο λειτουργίας με βάση πάντα την δυναμικότητα του ρόστερ. Από την πλευρά του ο προπονητής τερματοφυλάκων Παναγιώτης Μαλιαρίτσης μίλησε για το προφίλ του σύγχρονου τερματοφύλακα.

Αναφορά από τους ομιλητές έγινε και στη σημασία της βιντεονάλυσης πριν και μετά τους αγώνες της εκάστοτε ομάδας καθώς επίσης και η συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές γύρω από την απόδοση τους. Τη συζήτηση συντόνιζε ο πρόεδρος των προπονητών ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας Αποστόλης Νεμπεγλέρας. Την ημερίδα παρακολούθησαν προπονητές ποδοσφαίρου και παράγοντες ποδοσφαίρου της περιοχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα