Η Λάρισα αγκάλιασε το Βίκος Street Relays

08:15 23/10/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Τα γιορτινά της φόρεσε η πόλη της Λάρισας που φιλοξένησε για δεύτερη φορά τους αγώνες σκυταλοδρομίας με την επωνυμία, Βίκος Street Relays Λάρισα 2017 που σκοπό είχαν την ενίσχυση των τοπικών σχολείων με αθλητικό υλικό και τη διάδοση του δρομικού κινήματος.

Οι δρομείς έτρεξαν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που παρέμειναν κλειστή κατά τη διάρκεια των αγώνων που προάγουν τη συνεργασία και την

αλληλεγγύη.

Συγκεκριμένα έτρεξαν μέσω των οδών Κύπρου, Ολύμπου, Βενιζέλου, Πολυκάρπου, Γρ. Λαμπράκη, Καλλιθέας, Τζαβέλας, Θέτιδος και Παπαναστασίου, ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός έγινε στην κεντρική πλατεία της πόλης εν μέσω χειροκροτημάτων.

Σε όλους τους συμμετάσχοντες οι διοργανωτές απένειμαν αναμνηστικά μετάλλια και μπλουζάκια και στους νικητές των διαδρομών κύπελλα.

Τη διοργάνωση που στέφθηκε με επιτυχία αγκάλιασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η ΠΕΠΦΑ (Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Λάρισας και ο ΣΥΒΑΣ (Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου) Λάρισας.

Στους αγώνες βρέθηκαν και παρακολούθησαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων Γιώργος Κωσταρόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής, πήρε μέρος στους αγώνες, όπως και ο δημοτικός σύμβουλος Λαρισαίων Μιχάλης Αναστασίου που έτρεξαν παρέα με την μικρή Μαιρούλα, ο πρόεδρος του ΣΥΒΑΣ Λάρισας Παναγιώτης Αγόρου, ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές, ο πρόεδρος της ΠΕΠΦΑ Λάρισας Κώστας Τσιτώτας, έτρεξε κι αυτός, όπως και πολλοί άλλοι πρυχιούχοι φυσικής αγωγής μαζί με τους μαθητές τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα