Ι.Σ.Ρ.: Σταθερή η εικόνα της Covid-19 στη Ρόδο – Ευχαριστίες σε γιατρούς και νοσηλευτές

11:27 30/11/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Σταθερή είναι η εμφάνιση των κρουσμάτων Covid-19 στην περιοχή μας», σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Ρόδου.

Ο Ηλίας Τσέρκης, μιλώντας στην ΕΡΤ Ν. Αιγαίου, υπογράμμισε πως «η εικόνα της σταθερότητας εμφανίζεται ολόκληρο τον μήνα Νοέμβριο, και την παρουσία του ο κορονοϊός τη δηλώνει στη Ρόδο με τους νοσηλευόμενους αυτή τη στιγμή στο Νοσοκομείο

μας και τους ασθενείς που διασωληνωμένοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία Αναφοράς». Ο κ. Τσέρκης συνέστησε ακόμα να τηρούνται τα μέτρα.

Την ίδια ώρα, τις ευχαριστίες του προς όλους τους γιατρούς που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στη διαχείριση και την περίθαλψη ασθενών με Covid-19 εκφράζει ο Ιατρικός Σύλλογος Ρόδου.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει στους νοσοκομειακούς γιατρούς και στους γιατρούς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας, τονίζοντας ότι στο πρόσωπό τους βλέπει τους αληθινούς, καθημερινούς ήρωες που αψηφούν τον κίνδυνο για να σώσουν τις ζωές άλλων.

Παράλληλα, ο Ιατρικός Σύλλογος υπενθυμίζει στην πολιτεία ότι τα διαχρονικά αιτήματα για ενίσχυση και ριζική αναδιάρθρωση του ΕΣΥ με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, αγορά ποιοτικών υλικών και σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού είναι επείγοντα και επίκαιρα όσο ποτέ άλλοτε.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα