Κινητοποίηση για να μην βγει στο «σφυρί» Α’ κατοικία δανειολήπτη

13:20 15/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Η πρωτοβουλία πολιτών Λάρισας κατά των πλειστηριασμών απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμπαρασταθούν σε πολίτη που βγαίνει η πρώτη του κατοικία στο «σφυρί». Η κινητοποίηση έχει θα πραγματοποιηθεί, αύριο, Τετάρτη 16/5/2018 στις 14:00 – την ώρα που θα διεξάγεται ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός- έξω συμβολαιογραφείο της Λάρισας στην οδό Κούμα 4.

Οπως αναφέρεται μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας «συμπολίτης μας πήρε δάνειο ανέγερσης πρώτης κατοικίας στις Αλυκές Βόλου και οδηγήθηκε μεθοδικά στην υπερχρέωση και τελικά στην ατομική χρεοκοπία.

Οδηγήθηκε στον δρόμο που βλέπουν ήδη όλοι οι δανειολήπτες να ανοίγεται μπροστά τους

Η περίπτωση του Ηλία Β. δεν ειναι μια άτυχης προσωπική ιστορία χρέους που έρχεται στην επικαιρότητα για να χαλάσει το σενάριο επιτυχίας που καλλιεργούν Ευρωπαίοι, ευρωπαϊστές οι θεσμοί και η κυβέρνηση.

Ο Ηλίας Β ειναι μερικά βήματα μπροστά από όλους εμάς. Η πρωτη του κατοικία βγαίνει αυτή την εβδομάδα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό σε συμβολαιογραφείο της Λάρισας!
Ο Ηλίας είναι στο δρόμο που θα βαδίσουν αργά ή γρήγορα όλοι όσοι πήραν ένα δανειο για έναν οποιοδήποτε λόγο. Ο Ηλίας Β βαδίζει στο δρομο της ελεγχόμενης κοινωνικής χρεοκοπίας».

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα