Κινητοποίηση στη Λήμνο από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο

03:05 27/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Κοινή ανακοίνωση της ΕΛΜΕ και του ΣΕΠΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο που έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, όπου ζητούν να μην κατατέθηκε στη βουλή και ν’ αποσυρθεί εδώ και τώρα.

Σε ψήφισμα τους τονίζουν: “Καταδικάζουμε το αντιεκπαιδευτικό Νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Καλούμε τα μέλη μας να ενημερώσουν γονείς και μαθητές αξιοποιώντας όλα τα

μέσα (email, τηλέφωνα, viber και οτιδήποτε άλλο). Επικαιροποιούμε τις αποφάσεις μας για απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης και καλούμε όλα τα μέλη μας και τους Συλλόγους Διδασκόντων των σχολείων να τηρήσουν τις αποφάσεις αυτές. Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Μέρα Δράσης για τους εργαζόμενους την Τρίτη 28/4, μαζί με τους Συλλόγους εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών σε όλη τη χώρα, με ανάρτηση πανό έξω από κεντρικά σχολεία του νησιού μας και συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ στις 11 π.μ. έξω από το Λύκειο της Μύρινας. Συμμετέχουμε μαζί με τα συνδικάτα Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα στον ταξικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς. Καλούμε τα Δ.Σ. ΔΟΕ και ΟΛΜΕ να πάψουν να κρύβονται και να παίζουν το παιχνίδι της κυβέρνησης, να αναλάβουν την ευθύνη τους στην οργάνωση του αγώνα. Κλιμακώνουμε την πάλη με νέα κινητοποίηση. Η κυβέρνηση να μην τολμήσει να φέρει στη Βουλή το νομοσχέδιο.”

The post Κινητοποίηση στη Λήμνο από ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ για το εκπαιδευτικό νομοσχέδιο appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα