Κομοτηνή : ΕΡΤ Αθλητική ενημέρωση

10:16 25/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Αθλητική ενημέρωση

Έναρξη Εγγραφών στον Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα σκακιστικά τμήματα του Σκακιστικού Ομίλου Ξάνθης για την περίοδο 2015-2016.
Εγγραφές γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του ομίλου στο Αμοιρίδειο Αθλητικό Κέντρο (Θύρα 4), από Δευτέρα έως Παρασκευή στις ώρες 18:00 – 20:00.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο του σκακιστικού ομίλου 25410 25690

Ξεκινά η προετοιμασία του Πανθρακικού

Με πολλά προβλήματα και χωρίς να ξέρουμε ακόμη το ρόστερ της ομάδας, ξεκινά σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Πανθρακικού, στο αθλητικό κέντρο

της ομάδας. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο πέντε παίκτες στο ρόστερ του Πανθρακικού, όμως υπάρχει η αισιοδοξία πως μές σε 10 μέρες θα έχει ολοκληρωθεί το 80% καθώς υπήρξε μια προεργασία από προπονητή και διοίκηση. Ο Κώστας Ανυφαντάκης κατά την παρουσίαση του την Παρασκευή το μεσημέρι, ανέρφερε πως στόχος είναι να ευχαριστηθεί ο κόσμος αυτό που θα δει στο γήπεδο από τον Πανθρακικό.
Κατά την παρουσίαση του προπονητή μίλησε και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Τάσος Καραολάνης, ο οποίος παραδέχτηκε πως έγιναν λάθη την προηγούμενη χρονιά και τώρα στόχος είναι να εξυγιανθεί η ομάδα από τα χρέη, σε ένα διάστημα τριών ετών.

Τρία φιλικά για τον Πανθρακικό

Τρία φιλικά παιχνίδια έχουν γίνει γνωστά ως τώρα για τον Πανθρακικό και αυτά από τους αντιπάλους του, καθώς δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την ΠΑΕ. Τα δύο θα είναι με αντίπαλο την Καβάλα, στις 7 Αυγούστου στο Βόλακα της Δράμας και στις 24 Αυγούστου στην Καβάλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα