Κριτική από τη Ν.Δ. για το αεροδρόμιο

11:33 7/6/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Για εικόνες χάους στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου και τραυματική εμπειρία χιλιάδων ταξιδιωτών το περασμένο Σαββατοκύριακο, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Ηρακλείου της Ν.Δ.

Σημειώνει ότι η καλοκαιρινή περίοδος ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για το αεροδρόμιο και τονίζει: «Για μια ακόμη φορά, εξαιτίας της κυβερνητικής ανικανότητας, εικόνες ντροπής επικράτησαν στο «Ν. Καζαντζάκης» επιβεβαιώνοντας στην πράξη ότι οι παρούσες εγκαταστάσεις του αερολιμένα, δεν είναι ικανές να ανταπεξέλθουν στον όγκο της

κίνησης τουριστών που επιλέγουν την Κρήτη για προορισμό των διακοπών τους.
Η απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν με το που πατήσουν το πόδι τους στο νησί έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία και τον εκνευρισμό των ταξιδιωτών, κάτι που αποτελεί πλήγμα στην φήμη όχι μόνο του Ηρακλείου, αλλά ολόκληρης της Κρήτης ως κορυφαίου τουριστικού προορισμού, διακυβεύοντας παράλληλα την περαιτέρω ανάπτυξη του τουρισμού στο νησί. Ας σοβαρευτεί, επιτέλους, η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός και ας διαχειριστεί, τουλάχιστον, την καθημερινότητα. Ας σταματήσει να καταστρέφει τις ελάχιστες προοπτικές ανάπτυξης που μας έχουν απομείνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα