“Λαϊκή Συσπείρωση”: Σε διαρκές αλισβερίσι αντιπαροχών επιδίδεται ο δήμαρχος Α. Σάμου”

21:08 8/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

«Για άλλη μια φορά ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου παριστάνει τον σερίφη αντί  να στρέψει το μένος του στην κυβέρνηση και την Ε.Ε, απαιτώντας τον απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από το νησί και το κλείσιμο όλων των κέντρων – φυλακών» σχολιάζει σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής  Σάμου με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο που εκτυλίχτηκε μεταξύ του Δημάρχου ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει κάποιους μετανάστες από την Πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη βρέθηκε αντιμέτωπος με μετανάστες οι οποίοι τον κυνήγησαν

και του επιτέθηκαν πετώντας του ένα γυάλινο μπουκάλι.

Συνεχίζοντας  η Λαϊκή Συσπείρωση κατηγορεί τον Δήμαρχο ότι επιδίδεται  σε ένα διαρκές αλισβερίσι αντιπαροχών με την κυβέρνηση, πλειοδοτεί για τον μόνιμο εγκλωβισμό ακόμη περισσότερων στο «Νταχάου» που στήνουν στου Ζερβού.

«Εμπαίζει τους δημότες με το επιχείρημα ότι θα φύγει το ΚΥΤ από την πόλη και θα λυθούν τα προβλήματα. Πέντε χιλιόμετρα μακριά θα είναι και η απελπισία της φυλακής αγριεύει τον άνθρωπο.

Αυτό που πρέπει να παλέψει ο λαός της πόλης και όλοι οι Σαμιώτες είναι: Κατάργηση- κλείσιμο τώρα του ΚΥΤ στο Βαθύ, να σταματήσει και να ξηλωθεί η κατασκευή της φυλακής στου Ζερβού, να απεγκλωβιστούν άμεσα οι πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και τη χώρα» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

 

The post “Λαϊκή Συσπείρωση”: Σε διαρκές αλισβερίσι αντιπαροχών επιδίδεται ο δήμαρχος Α. Σάμου” appeared first on ΕΡΤ Αιγαίου.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα