Λέσβος: Ημερίδα για τις επαγγελματικές προοπτικές αποφοίτων ΕΠΑΛ

10:49 30/4/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ημερίδα για τις επαγγελματικές προοπτικές των αποφοίτων ΕΠΑΛ διοργανώνουν η Δ/νση Β/βαθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου σε συνεργασία με το Εσπερινό ΕΠΑΛ Μυτιλήνης και το ΚΕΣΥΠ Μυτιλήνης .

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 2/5/2018 στις 18:00 στον χώρο εκδηλώσεων

του συγκροτήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Μυτιλήνης που βρίσκεται στην περιοχή Υφαντήρια (Δ/νση Στρατή Μυριβήλη 108).

Σκοπός της ημερίδας είναι η ανάδειξη των επαγγελματικών διεξόδων των αποφοίτων ΕΠΑΛ μετά από την απόκτηση του Πτυχίου Ειδικότητας και του Απολυτήριου τους.

Στην ημερίδα έχουν κληθεί να συμμετάσχουν και να μιλήσουν εκπρόσωποι των Δ/νσεων Εμπορίου και Μεταφορών –Συγκοινωνιών της Περιφέρειας Λέσβου σχετικά με την έκδοση αδειών άσκησης επαγγέλματος των Τομέων Μηχανολογίας και Ηλεκτρολογίας, εκπρόσωπος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μυτιλήνης σχετικά με την επιχειρηματικότητα των Πτυχιούχων, εκπρόσωπος του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης σχετικά με θέματα ναυτολόγησης των αποφοίτων του Τομέα Πλοίαρχων, εκπρόσωπος της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με την έκδοση αδειών Security των αποφοίτων της ειδικότητας Ηλεκτρονικών και εκπρόσωπος του Οικονομικού επιμελητήριου σχετικά με την έκδοση αδειών Λογιστή του Τομέα Οικονομίας Διοίκησης.

Επίσης θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τον θεσμό της μαθητείας και της πρόσβασης των αποφοίτων ΕΠΑΛ στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα