Μάχη για την ζωή του δίνει ο 56χρονος υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης

10:39 17/7/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Μάχη για τη ζωή του δίνει στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης ο 56χρονος υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης, τον οποίο τραυμάτισε σοβαρά χθες Πέμπτη 16 Ιουλίου με τσεκούρι ένας 45χρονος, μέσα στο Τμήμα Εσόδων, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο ίδιο Νοσοκομείο και η 67χρονη υπάλληλος, η οποία δέχτηκε και αυτή επίθεση από το δράστη.

Στο ίδιο Νοσοκομείο νοσηλεύεται σε καλύτερη κατάσταση από τους δύο συναδέλφους της και μια 47χρονη υπάλληλος της ΔΟΥ Κοζάνης,

ενώ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης νοσηλεύεται με διάστρεμμα μία ακόμη υπάλληλος η οποία τραυματίστηκε στην προσπάθειά της να διαφύγει από την επίθεση του δράστη, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία.

Η απρόκλητη επίθεση έγινε λίγο πριν τη 1 το μεσημέρι, καθώς ο 45χρονο δράστης δεν είχε καμία οικονομική εκκρεμότητα με τη ΔΟΥ Κοζάνης, καθώς φέρεται να μην έχει κάνει τα τελευταία χρόνια ούτε φορολογική δήλωση.

Σήμερα η ΔΟΥ Κοζάνης θα παραμείνει κλειστή ενώ  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εφοριακών αποφάσισε πανελλαδική στάση εργασίας για σήμερα από τις 11.30 το πρωί έως τη λήξη της βάρδιας, ως ένδειξη συμπαράστασης στους συναδέλφους τους .

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ: ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΚΗΣ ΝΑΣΙΑΔΗΣ

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα