Μ. Τσιότσιαλας: Η εγγυητική δόθηκε, φέρτε μας τη σύμβαση

19:12 24/7/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Χρήστος Καραθανάσης κατέθεσε το πρωί στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού την εγγυητική που του ζητήθηκε για να αναλάβει τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλά όπως τόνισε ο εκπρόσωπος του στα χέρια τους δεν έχει φτάσει η σύμβαση που θα δίνει τη δυνατότητα στον Σερραίο επιχειρηματία να ξεκινήσει την οργάνωση της ομάδας.

Ο συνεργάτης του Χρήστου Καραθανάση, Μιχάλης Τσιότσιαλας από τους πιο έμπειρους σε θέματα συμβάσεων επιχειρήσεων στο Νομό Σερρών μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών.

Ο Μιχάλης

Τσιότσιαλας μίλησε στην ΕΡΤ Σερρών για:

Τη συνάντηση με το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και τις διαπραγματεύσεις:

«Στη συνάντηση της Πέμπτης αφού δόθηκαν και από τις δύο πλευρές διευκρινήσεις, καταλήξαμε ότι ο Ερασιτέχνης ζητάει μια εγγυητική επιστολή από τον επιχειρηματία για να εγγυηθεί την καλή λειτουργία και τη συνέχιση του ποδοσφαιρικού τμήματος και αντίστοιχα από τον πρόεδρο ειπώθηκε ότι θα μας στείλουν ένα σχέδιο σύμβασης, το οποίο θα δούνε οι νομικοί του Ερασιτέχνη και του κ. Καραθανάση και θα προχωρήσουμε στην υπογραφή της σύμβασης. Την επόμενη μέρα μου τηλεφώνησε ο κ. Χατζημιχαηλίδης και μου είπε ότι δεν θα μας στείλουν σχέδιο συμβάσεως και να τους στείλουμε εμείς τι απαιτήσεις έχουμε. Τότε εγώ του είπα: «Η ολομέλεια άλλα αποφάσισε. Εγώ δεν μπορώ να κάνω του κεφαλιού μου. Είχαμε πει να μας στείλετε το σχέδιο συμβάσεως που υπήρχε έτοιμο από τον Ερασιτέχνη, να δούμε τι ακριβώς προβλέπεται, να βάλουμε κι εμείς κάποια πράγματα και να τελειώνει η ιστορία, να μην χρονοτριβούμε» .Το βράδυ της Παρασκευής έστειλα μια επιστολή στον κ. Χατζημιχαηλίδη, υπογραμμίζοντας ότι είχαν υποσχεθεί να στείλουν σχέδιο σύμβασης, να υπογραφεί τη Δευτέρα που θα δώσουμε κι εμείς την εγγυητική επιστολή. Από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν πήρα τίποτα στα χέρια μου παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μου το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα χθες μου έστειλαν ένα e-mail με ημερομηνία 23.07 που λένε ότι σε συνέχεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαμε, περιμένουμε να μας πείτε τι απαιτήσεις έχετε εσείς από εμάς για να πάμε σε υπογραφή των συμβάσεων. Ενημέρωσα τον κ. Καραθανάση όπως και το ότι δεν μας έστειλαν τίποτε άλλο, καμία σύμβαση. Εμείς πήγαμε, βγάλαμε σήμερα το πρωί την εγγυητική, την καταθέσαμε στα γραφεία του Ερασιτέχνη για να είμαστε σύννομοι γιατί το email που έλαβα έγραφε ότι «την Τρίτη 24.07 στις 10:00 π.μ. να καταθέσετε την εγγυητική γιατί κάθε καθυστέρηση θα είναι σε βάρος της ομάδας μας και επειδή εμείς έχουμε καλή διάθεση». Μάλιστα γράφουν να καταθέσουμε τις προτάσεις μας για να δούνε αν τις εγκρίνουν ή όχι! Πέρα από αυτό όμως που δεν είναι σωστό που αναφέρθηκε, εμείς βγάλαμε την εγγυητική, την καταθέσαμε κανονικά στον Ερασιτέχνη με αριθμό πρωτοκόλλου 6735/24.07.18 αλλά σύμβαση εγώ δεν είδα ακόμα στα χέρια μας. Δεν μας έστειλαν σύμβαση ακόμη. Δηλαδή εμείς από την πλευρά μας κάναμε τα πάντα δυνατά, από την πλευρά του Ερασιτέχνη δεν ξέρω γιατί κωλυσιεργούν; Δεν μπορούν να γράψουν μια σύμβαση; Άλλωστε τι έχουν να δώσουν στον άνθρωπο; Ζητήσατε εγγυητική. Την πήρατε. Εσείς τι παραχωρείτε; Το όνομα που λέγεται Πανσερραϊκός. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο καθυστερούν. Στην ολομέλεια είπαν άλλα στη συνέχεια άλλα. Πότε μας κορόιδευαν; Στην ολομέλεια ή τώρα; Εμένα αυτό πρώτη φορά μου συμβαίνει. Έχω κάνει άπειρες συμβάσεις εταιρειών και κάτι τέτοιο πρώτη φορά το βλέπω».

-Για την εκτίμηση του το τι τελικά θα γίνει:

«Πιστεύω να τελειώσει θετικά. Δεν ξέρω τι είναι. Δεν μπορώ να το χαρακτηρίσω. Εγωισμοί είναι; Ασυνεννοησία είναι; Δεν ξέρω τι είναι. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Χατζημιχαηλίδης έστω και την τελευταία στιγμή θα σκεφτεί ποιο σοβαρά και θα στείλει ένα σχέδιο σύμβασης, να βάλουμε τις απαιτήσεις μας μέσα, να δούμε και το τι θέλουν για να τελειώσει η ιστορία. Αν θέλουν να βρεθούμε κάπου να το τελειώνουμε το θέμα. Η εγγυητική αναφέρει ότι η εγγύηση μας αφορά την καλή εκτέλεση της σύμβασης λειτουργίας ποδοσφαιρικού τμήματος του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού για την περίοδο 2018-19. Κι εγώ ρωτάω ποια είναι η σύμβαση τελικά; Είναι τόσο δύσκολο να γίνει μια σύμβαση;».

-Για το αν πιστεύει ότι κάποιοι από τον Ερασιτέχνη δεν θέλουν να γίνει αυτή η συνεργασία:

«Δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι κάποιοι. Αυτοί οι κάποιοι ας βγούνε, αν έχουν κάποιον τίτλο, πχ μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και επωνύμως να πούνε ότι δεν θέλουν συνεργασία με τον κ. Καραθανάση και τους λόγους και βέβαια να αναλάβουν κάποτε και τις ευθύνες τους. Να βγει στη Σερραϊκή κοινωνία, να πει γιατί δεν θέλει τη συνεργασία με τον κ. Καραθανάση κι αν έχει καλύτερη λύση ας την επιλέξει αλλά όχι όμως κρυφτούλι. Το κρυφτούλι πρέπει να τελειώσει, τέρμα η κοροϊδία. Βρήκαμε έναν άνθρωπο ο οποίος θέλει να ηγηθεί της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού, να βάλει τα λεφτουδάκια του, να έχει καταθέσει εγγύηση κι εμείς χρονοτριβούμε στα χαρτιά. Δεν μπορεί αυτό να συνεχίσει. Από την Πέμπτη μέχρι την Τρίτη για να κάνουμε μια σύμβαση. Είναι ντροπή. Ο χρόνος περνάει. Ποδοσφαιριστές δεν έχουμε, γήπεδο δεν έχουμε, ακαδημίες δεν έχουμε, τι έχουμε τελικά; Κάτι πρέπει να κάνουμε. Αυτή τη στιγμή προέχει το καλό του Πανσερραϊκού. Πρέπει να αφήσουμε τους εγωισμούς. Οι εγωισμοί δεν έχουν θέση στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο. Βρήκαμε έναν άνθρωπο που μπορεί να βοηθήσει τον Πανσερραϊκό και το Σερραϊκό ποδόσφαιρο κι εμείς βάζουμε εγωισμούς ».

-Για τα σχέδια του Χρήστου Καραθανάση:

«Μου έχει ξεκαθαρίσει ότι αν υπογράψουμε σήμερα, θα έχει αύριο το πρωί προπονητή, βοηθό προπονητή, τεχνικό και οικονομικό διευθυντή, έτοιμο διοικητικό συμβούλιο. Το μόνο που δεν έχει είναι ποδοσφαιριστές και γήπεδο. Έχει όμως έτοιμο πλάνο για την ομάδα. Μάλιστα στη συνεδρίαση της ολομέλειας ρωτήσαμε που είναι τα δελτία των παικτών της ομάδας Νέων και μας είπαν ότι κάπου εδώ βρίσκονται. Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Χατζημιχαηλίδης τα έχει τα δελτία. Είναι έγκριτος νομικός και ξέρει που κινείται».

Φωτογραφίες: serressport.gr

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα