Νέα ιατρεία λειτουργούν στο ΠΑΓΝΗ

10:42 9/10/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Την λειτουργία εξειδικευμένου χειρουργικού ιατρείου και γραφείου λογοθεραπείας, στο πλαίσιο της πρωινής λειτουργίας των τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, ανακοίνωσε η διοίκηση του ιδρύματος.

Τα νέα ιατρεία που έχουν λειτουργήσει στο ΠΑΓΝΗ τα τελευταία δύο χρόνια γίνονται πλέον 45 , με στόχο, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τον πολίτη.

Το γραφείο Λογοθεραπείας

Το Γραφείο Λογοθεραπείας, το οποίο λειτουργεί για πρώτη φορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, θα προσφέρει κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 09:00 έως 14:00, εξειδικευμένες υπηρεσίες σε άτομα με προβλήματα λόγου, ομιλίας και φωνής.

Το χειρουργικό ιατρείο

Το χειρουργικό Ιατρείο ανωτέρου πεπτικού ήπατος/χοληφόρων /παγκρέατος, θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή και θα απευθύνεται σε ασθενείς με τις εξής παθήσεις: Καλοήθεις και κακοήθεις όγκοι οισοφάγου, στομάχου και δωδεκαδακτύλου. Γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση και διαφραγματοκοίλες. Καλοήθεις και κακοήθεις παθήσεις ήπατος και παγκρέατος. Παθήσεις χοληδόχου κύστης και χοληφόρων.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων (2810-542107 και 2810-542108 από Δευτέρα έως και Πέμπτη 08:00-13:00).

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα