Νέο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο αποκτά η Ιουστινιανού

21:04 7/3/2019 - Πηγή: ΕΡΤ

Ένα νέο πεζόδρομο και ποδηλατόδρομο αναμένεται να αποκτήσει η πόλη της Λάρισας μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού να υπογράψει την ένταξη του έργου «Δημιουργία εκτεταμένου δικτύου πεζοδρόμων και ποδηλατικών διαδρομών (Οδός Ιουστινιανού)» στο ΕΣΠΑ Θεσσαλίας και με προϋπολογισμό 1,7 εκατ. ευρώ.

Με αφορμή την υπογραφή της απόφασης ένταξης ο κ. Αγοραστός σε δηλώσεις του σημείωσε τα εξής: «Σε συνεργασία με το Δήμο Λαρισαίων εντάσσουμε ένα ακόμα έργο, που συμβάλλει στη βελτίωση του αστικού τοπίου και της καθημερινότητας των πολιτών. Με στρατηγική

και ρποσανατολισμό χρηματοδοτούμε έργα στα οποία διεισδύουν οι επιθυμίες των ανθρώπων. Έργα που κάνουν τις πόλεις μας πιο φιλικές προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μέσα από τα έργα αυτά αλλάζουμε την εικόνα της πόλης. Ως Αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας συνεχίζουμε να έχουμε το μότο «συνεργασία, συνέργεια, αποτελεσματικότητα», προς όφελος των Θεσσαλών. Πρόκειται για ένα ακόμη έργο ουσίας που πέρα της χρησιμότητάς του δημιουργεί μόχλευση στην πραγματική τοπική οικονομία και κοινωνία και στηρίζει θέσεις εργασίας». Φορέας υλοποίησης του έργου είναι ο Δήμος Λαρισαίων.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα