Ο Δήμος Ξάνθης θα καλύψει το κόστος για το διαδίκτυο σε μαθητές που δεν έχουν σύνδεση

13:15 10/4/2020 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Δήμος Ξάνθης θα καλύψει το κόστος για το διαδίκτυο σε μαθητές που δεν έχουν σύνδεση σύμφωνα με την ανακοίνωση από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Ξάνθης.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Έπειτα από συνεννόηση της αναπληρώτριας διευθύντριας της πρωτοβάθμιας κ. Ντομπρίκη με τον Δήμο Ξάνθης και τον αντιδήμαρχο κ. Φανουράκη αποφασίστηκε ο Δήμος Ξάνθης να καλύψει το κόστος για το ίντερνετ σε όσα παιδιά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέτουν ευρυζωνική σύνδεση και κατ επέκταση δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του σχολείου τους μέσα από

τις πλατφόρμες του υπουργείου.

Για τον σκοπό αυτό παρακαλούμε όλοι οι σύλλογοι γονέων να μας δώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας λίστες με τα ονόματα των ενδιαφερομένων ώστε να τα προωθήσουμε συγκεντρωτικά στον Δήμο Ξάνθης και να λυθεί το πρόβλημα άμεσα και τα παιδιά να μπορέσουν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τα μαθήματα τους για όσο διάστημα χρειαστεί να γίνουν διαδικτυακά.

Οι λίστες θα σταλούν είτε στη διεύθυνση email της Ένωσης είτε στο messenger της Ένωσης.

Στόχος του Δήμου Ξάνθης είναι η καλύτερη δυνατή διαχείριση μιας πρωτόγνωρης για όλους κατάστασης, όπως αυτή που βιώνουμε με την πανδημία, ώστε να εξασφαλίσει υπηρεσίες και υποδομές που είναι απαραίτητες για την προστασία της τοπικής κοινωνίας και την εξυπηρέτηση των δημοτών, οι οποίοι βιώνουν τις αλλαγές που επιφέρει στην καθημερινότητα τους η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων, επισημαίνει ο αντιδήμαρχος διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, κ. Μανώλης Φανουράκης.

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμος Ξάνθης,dimos xanthis