Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Ναύπλιο

19:32 12/5/2018 - Πηγή: ΕΡΤ

Παρουσία του προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κορυφώνονται απόψε στο Ναύπλιο οι εργασίες του 14ου Σεμιναρίου Διεθνούς Δικαίου.

Ο κ. Προκόπης Παυλόπουλος έφτασε στις 17.30 στο Βουλευτικό του Ναυπλίου όπου διεξάγονται οι εργασίες του σεμιναρίου που αποτελεί θεσμό πλέον για την πρωτεύουσα της Αργολίδας.

Διακεκριμένοι πανεπιστημιακοί συμμετέχουν ως εισηγητές με θέματα που επικεντρώνονται στην πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης , στην Ευρωπαϊκή Δημοκρατία, στη θέση της Ελλάδας στην Ε.Ε

κλπ.

Το συνέδριο ξεκίνησε χθες , ολοκληρώνεται το πρωί της Κυριακής και μεταξύ άλλων μίλησαν οι κ.κ. Γιώργος Καγρούγκαλος, Ευάγγελος Βενιζέλος, Κων. Μενουδάκος, Σπύρος Φλογαίτης, Ξενοφών Κοντιάδης, Χρήστος Ροζάκης κ και άλλοι διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες.
Εμπνευστής και διοργανωτής του Σεμιναρίου είναι ο Ναυπλιώτης καθηγητής της Παντείου κ. Στέλιος Περράκης.

Σήμερα το βράδυ στο ιστορικό κάστρο του Παλαμηδίου ο δήμαρχος Ναυπλίου κ. Δημ. Κωστούρος θα απονείμει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο το Αριστείο Πολιτειακής Αξίας ΄΄ Ιωάννης Καποδίστριας ΄΄ , ως αναγνώριση της επιστημονικής και πολιτειακής προσφοράς του κ. Παυλόπουλου στο δημόσιο βίο της χώρας.

Φωτο : Γιάννης Γαλανόπουλος

www.ert.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα