Ο Σερραίος προπονητής του αθλητή που μας συγκίνησε στο Ρίο

22:06 13/9/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι ο αθλητής που συγκίνησε όλη την Ελλάδα με την προσπάθεια του αλλά και το μήνυμα του στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Μόλις 29 εκατοστά χώρισαν τον Χανιώτη αθλητή από το βάθρο και με επίδοση 1: 37: 69 πήρε την 4η θέση στα 100 μ. πρόσθιο της κατηγορίας SB4. Μπορεί όμως να μην κατάφερε να κατακτήσει μετάλλιο, θέλησε μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους προπονητές

του. Ο Αντώνης Τσαπατάκης έγραψε: «Είναι και αυτοί οι άνθρωποι που η παρουσία τους ξεπερνάει την ιδιότητα τους..Γιάννη & Χρυσάφη ξέρω ότι διαβάσατε το όνειρο, ελπίζω να γνωρίζετε ότι είστε οι δικοί μου μάγοι… Ευχαριστώ!» αναρτώντας μια συγκινητική φωτογραφία. Στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών μίλησε ο Σερραίος προπονητής του Έλληνα Παραολυμπιονίκη, Γιάννης Νάτσιος που μετά την προσπάθεια του τον αγκάλιασε συγκινημένος : «Δεν περιγράφονται τα συναισθήματα μιας τόσο έντονης στιγμής. Είναι ο κόπος που έχει κάνει, που ολοκληρώνεται σε 1:37 δευτερόλεπτα και το μόνο που έχεις ανάγκη είναι μια αγκαλιά. Στόχος μας ήταν ένα μετάλλιο. Ο Αντώνης έκανε κάποια λάθη μέσα στην κούρσα και αυτό μας στοίχισε, για μας όμως η προσπάθεια που έχει κάνει τα 2,5 αυτά χρόνια μας έχει διδάξει πολλά πράγματα για τη ζωή και το πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα. Είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση. Με τον Αντώνη συνεργαζόμαστε τα τελευταία 2,5 χρόνια. Ήρθε από την Κρήτη για να κάνει προπόνηση μαζί μας και είμαστε προπονητές του εγώ μαζί με τον Χρυσάφη Βαγγελακάκη».

Ο Αντώνης Τσαπατάκης με τον προπονητή του, τον Σερραίο Γιάννη Νάτσιο και τον Daniel Dias τον Βραζιλιάνο που είναι ο Phelps των Παραολυμπιακών αγώνων (με πέντε μετάλλια μέχρι τώρα)

Ο Γιάννης Νάτσιος ξεκίνησε την κολύμβηση στις Σέρρες και σε ηλικία 18 ετών πήρε μεταγραφή στον ΠΑΟΚ. Ήταν για πολλά χρόνια προπονητής στην κολύμβηση σε υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού στον Άρη Θεσσαλονίκης μέχρι και το 2013 και στη συνέχεια δημιούργησε τη δικιά του ομάδα star swim academy στο δικό του κολυμβητηριο star pool center.

Keywords
Τυχαία Θέματα