Π. Χρηστίδης : «Δεν μας ενδιαφέρουν μόνον οι ποινικές ευθύνες για το 2015» (audio)

18:51 26/7/2016 - Πηγή: ΕΡΤ
«Δε μας ενδιαφέρει μόνο να βρούμε κάποιον ο οποίος ενδέχεται να έχει ποινικές ευθύνες. Μας ενδιαφέρει να γίνει μια καθαρή καταγραφή του ποιος ήταν υπεύθυνος που έπεσε έξω η οικονομία» δήλωσε στον 102 fm της ΕΡΤ3, παραπέμποντας στην περίοδο 2004-2009, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης αναφερόμενος στην πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα πεπραγμένα στην οικονομία το α’ εξάμηνο του 2015.

Μιλώντας στους

Ασπασία Βούζη και Βασίλη Πεκλάρη, χαρακτήρισε την πρόταση του ΠΑΣΟΚ ως την πιο ξεκάθαρη που έχει κατατεθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το τελευταίο διάστημα διευκρινίζοντας ότι θα πρέπει να διευρυνθεί το χρονικό διάστημα της έρευνας και να έχει ως αφετηρία την ένταξη της χώρας στο ευρώ.

Αναφερόμενος στη συνταγματική αναθεώρηση εξήγησε πως πρόκειται για μια συναινετική διαδικασία προσθέτοντας ότι «η συζήτηση πρέπει να ξεκινήσει εντός του ελληνικού κοινοβουλίου και όχι εν είδει σόου μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίσουμε τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα». «Ας έρθει ο κ. Τσίπρας, με τις προτάσεις του, να ανοίξει τη συζήτηση μέσα στην ελληνική βουλή και –στη συνέχεια- ας γίνει μια ζύμωση με φορείς, συνδικάτα και τον ελληνικό λαό, όχι με διορισμένες κομματικές επιτροπές και κυρίως με βάση τη λογική της συναίνεσης που απαιτεί το Σύνταγμα και η αναθεώρησή του» συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα